Een remake op m’n oldschool lievelingstaartje: de klassieke monchoutaart. Niet iedereen houdt van kersen uit blik en soms heb je nu eenmaal meer zin in een frisse perziken monchoutaart. Tadaa!
Ben jij een trouwe aanhanger van de kersen monchoutaart of durf je deze frisse citroen-perzik variant ook aan? De klassieker was vroeger mijn lievelingstaart, maar je kunt er zoveel kanten mee op. Meng eens geschaafde chocolade door de roomkaasvulling, vervang de bastogne koekbodem door Oreo en top af met verse aardbeien. Stracciatella monchoutaart! Of, zoals ik hier heb gedaan: voeg wat citroen toe aan de vulling en top af met een mooie grote roos van perziken. Mega verfrissend, zomers taartje en zeker zo lekker als de klassieker.
Ik maakte ‘m trouwens al een jaar geleden met m’n cutie nichtje Frida, toen ze kwam logeren. Ik kwam de foto opeens weer tegen en wilde jullie tijdens de gruwelijke hitte die gaande is in Nederland deze no-bake cheesecake niet onthouden. Altijd taart!
het ziet er zoooooo lekker uit man