Ga naar de inhoud
Kindertaarten met fondant en marsepein
Taart 20 mei 2013

Kindertaarten met fondant en marsepein

Kindertaarten met fondant en marsepein

Zelf maak of decoreer ik eigenlijk nooit taarten met fondant of marsepein. Ik ben namelijk een tikje ongeduldig aangelegd en je moet maar net inspiratie krijgen op zo’n dag dat een taart wilt versieren met fondant.

Mijn zus Lilian is daarentegen supercreatief en heeft de afgelopen twee verjaardagen van mijn neefje Luka al twee hele mooie taarten in elkaar geknutseld. Voor zijn eerste verjaardag maakte ze een geweldige koekiemonstertaart, inclusief cupcakes waarbij alle koekiemonsters een chocolate chip cookie in hun mondje hadden. Voor zijn tweede verjaardag maakte ze een taart van Bumba, het hyperactieve clowntje waar menig peuter gek op is volgens mij. Leuke inspiratie dus voor als je ook een kindertaart wilt maken. Inmiddels heeft mijn zus nog een dochter gekregen, die inmiddels alweer één is. Voor haar maakte ze een roze met paarse taart in de kleuren en design van haar geboortekaartje.

Wil jij weten hoe je zelf een taart moet decoreren met fondant of marsepein? Lees hier al mijn tips en tricks.

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *