Iced coconut latte Zelfs als niet-koffie drinker word ik warm van deze iced coconut latte. De combinatie van kokosmelk in ijsklontjesvorm, koffielikeur en warme koffie maakt dit een onweerstaanbaar drankje! Er zijn zoveel dingen zo lekker aan deze iced coconut latte en dat terwijl het drankje maar 3 – 4 ingrediënten heeft. Te beginnen met de kokosmelk. Een latte, met kokosmelk, dat is toch geweldig? Daarnaast ook lactosevrij en vegan. Ik vroor de kokosmelk in een ijsklontjesvorm in, zodat je een heerlijk smeltende latte-sensatie krijgt die met de slok romiger en koeler wordt. Wel zo fijn in de zomer! En dan de Tia Maria, die toevoeging maakt het meteen een tof toetje en oh zo lekker. Als je kaneelstokjes bij de toko of kruidenier kunt vinden, dan presenteert dat extra fancy. Zonder Tia Maria kun je deze kokos ijskoffie ook prima wegslurpen bij je ontbijt. Yum! recept Iced coconut latte Zelfs als niet-koffie drinker word ik warm van deze iced coconut latte. De combinatie van kokosmelk in ijsklontjesvorm, koffielikeur en… Printen 5 minuten + koeltijd 2 Ingrediënten 150 ml kokosmelk 100 ml Tia Maria 200 ml koffie Evt. kaneelstokje Bereiding VOORBEREIDING. Giet de kokosmelk in een ijsblokjesvorm. Ik raad je aan om meteen een voorraadje te maken en te onthouden hoeveel ijsblokjes je kunt vollen met 75 ml. Deze hoeveelheid heb je uiteindelijk nodig per iced coconut latte. BEREIDING. Zet twee smalle glazen klaar. Doe in elk 75 ml aan kokosmelk-ijsklontjes (of meer ijsklontjes, als je van een milky latte houdt) en giet hier de Tia Maria overheen. Giet vervolgens de warme koffie over het geheel en serveer met een kaneelstokje of roerstokje.