Ga naar de inhoud
Win 6x Milka tender
onbekend 23 april 2016

Win 6x Milka tender

Win 6x Milka tender

Op Zoetrecepten zien jullie regelmatig een verjaardagstaart voor één van mijn nichtjes of mijn neefje voorbijkomen. Ik ben al sinds mijn 16e tante en heb inmiddels 4 nichtjes en een neefje. Ik ben gek op ze, dus sloof me elk jaar graag uit om een epische verjaardagstaart voor ze te bakken. Check bijvoorbeeld deze Chocolade Spookjestaart eens of deze met ijsjes en discodip.

LOGEREN

Vorig weekend kwam mijn oudste nichtje Sofie logeren om vervolgens uitgebreid samen te gaan shoppen in Amsterdam. Ik kijk altijd enorm uit naar die fijne logeerweekendjes, omdat ik dan echt één op één tijd met ze heb. Sofie is een echte shop-a-holic en een klein chocolademonster. Terwijl zij mij een week van tevoren al een hele shoplijst doorstuurde, sloeg ik een stapel Milka Alpenmelkchocolade in. En dan ook echt een hele stapel: 6 verschillende smaken! Dat konden we vast wel gebruiken na een intensieve shopdag.

Sofie en Mariette shopdagje

Eenmaal in Amsterdam moest mama (mijn zus) zo snel mogelijk de deur uit, zodat we de stad in konden. Sofie sprong gewoon bij mij achterop de fiets en zo crossten we naar het centrum toe. Na een flinke shopsessie kwamen we met een mooie buit thuis en maakten we samen nog een lekkere kwarktaart terwijl we wachtten op de bestelde sushi. Klinkt goed toch?

PROEVERIJ’TJE

De volgende ochtend wees Sofie me op die stapel Milka chocolade die lag te pronken op tafel. Oeh! We maakten er gelijk een proeverij’tje van. Glaasje limo en thee erbij. Alle smaken werden uitgestald op tafel: Collage, Bubbly, Confetti, Oreo, Chocolate chips en Daim. Jullie konden via Instagram al meegenieten hoe dit hemelse tafereel er uitzag:

Instagrammomentje

Tijdens het snoepen vertelde Sofie me over haar hockeywedstrijd van gisterochtend. Het andere team was zo fanatiek, dat het eigenlijk geen leuke wedstrijd meer was. Onder het mom van ‘opvrolijken’ pakte ze de vrolijke Confetti smaak erbij, cute! Thomas hielp stiekem ook een aardig handje mee, maar al die chocolade kregen we natuurlijk never nooit in één keer op. Die kreeg ze natuurlijk mee naar huis, zodat ze er aankomende week ook met mama en zussen nog van kan genieten. Ondertussen maakte Thomas een serie hilarische foto’s van ons.  Een knusse afsluiter van ons gezellige logeerweekendje!

Sofie en milka

WINNEN

Ik ga jullie natuurlijk niet alleen maar lekker maken met deze lading Milka. Jullie kunnen dit setje Milka repen winnen! Met wie zou jij zo’n knus proeverij’tje willen doen? Laat het achter in een reactie onder dit artikel en over een week maak ik bekend wie de gelukkige winnaar is.

De winnaar van deze winactie is: Desire van Amsterdam. GEFELICITEERD!

Milka proeverijtje

Dit artikel is gesponsord door Milka. Ik schrijf alleen over producten waar ik volledig achtersta. Lees hier meer over in mijn disclaimer.

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

65 berichten over “Win 6x Milka tender

 1. Ik zou deze repen delen met mijn zusje en mijn beste vriendin! We hebben het allemaal erg druk met school in dese periode dus kunnen wel zo’n gezellige oppepper gebruiken!

 2. Mmm ze lijken mij allemaal heerlijk! Ik zou ze delen met m’n vriendinnen. We zijn allemaal gek op milka maar we hebben nog niet alle smaken geproefd. Een grote reep milka met oreo is ons favoriet, maar wie weet zit er een nieuwe favoriet bij! Ik ben benieuwd…

 3. Hmm! Ik zou deze repen heerlijk delen met mijn beste vriendin wiens relatie niet goed loopt.. Het beste troostvoer is en blijft chocolade!

 4. Ik zou de repen delen met mijn moeder (mijn beste vrendin), omdat we allebei dol zijn op Milka chocolade!!! En omdat ze wel een reep verdient!

 5. Lekker!😍
  Ik zou deze repen delen met mijn tante die hoog zwanger is. Maar nog +- 7 weken moet.. Haar bloeddruk is te hoog (+nu al vocht vasthouden) en daar door moet ze veel rusten. Dat is best lastig met 3 andere kids om je heen.. Maar dat maakt het met deze repen natuurlijk wel veel lekkerder! Samen met een kop thee kletsen over hoe leuk het is als de baby er is!💕 Ik kan daar altijd terecht als ik wat probleempjes heb en dan kletsen we altijd met een kop thee en wat lekkers. We hebben al favorieten.. Maar daar kunnen er nog veeeel meer bij!😉 Ik zou deze heel graag winnen! (Ps wat een leuke + lekkere recepten heb je!)

 6. Met wie ik deze proeverij zou willen testen is mijn lieve vriendin die ik soms te weinig zie omdat ze stewardess is van beroep en ik verzorgende is het soms lastig om samen iets leuks te doen maar nu deze actie nu moeten we gewoon wat vaker afspreken dan kunnen we deze chocolade testen want wij zijn echte verslaafde chocolade monsters :-0
  Liefs Nienke

 7. Met mijn lieve vriendinnetje die ik minder vaak zie dan vroeger ivm verhuizing. Als we elkaar zien gaan we vaak high tea’en.. Zo’n chocolade proeverijtje past dus helemaal in ons straatje 🙂
  Groetjes Kitty

 8. Ik zou de proeverij met mijn moeder houden. Ze komt volgende week terug van vakantie en zo hebben we echte quality time met z’n tweetjes!

 9. O heerlijk zeg. Met mijn dochter van 6 jaar, Fleur. Ze was echt van kleins af aan echt een chocolade gek. En nu vraag ze al weken als we vaak nog van school naar huis fietsen. Is er die reep met caramel erin, die is zo lekker hé mam. En ja, ik vindt te veel niet goed. Dus zo heel af en toe koop ik er eentje voor haar. Maar ja niet zomaar door de weeks. Maar met koningsdag mag het hoor, dan mag ze met haar oudere zus op de kleedjesmarkt zitten en dan is die reep wel extra lekker. Dus ik zou graag met haar een proeverij doen.

 10. Hmmm! Dit proeverijtje zou ik samen met m’n zusje in Australië willen doen. Dan stuur ik de repen naar haar op, koop ik ze alle 6 zelf en kruip ik hier in Nederland met m’n andere zusje achter Skype om met z’n drietjes te snoepen. Dat zou leuk zijn 🙂

 11. Met mijn zusje! Zij weet altijd welke smaken het lekkerst zijn en is ook altijd op de hoogte. Nu kan ik haar eens verrassen

 12. Mmmm, heerlijk die Milka! En ik denk dat er met zoveel repen gedeeld wordt, en deel thuis met man en dochters en een paar in het kraampakket van mijn zusje die een dezer dagen gaat bevallen. En mocht er nog eentje overblijven dan gebruik ik die om lekkere koekjes mee te bakken. Leuke actie weer!

 13. Ik zou ze in stukken breken allemaal bij elkaar leggen op tafel met de verjaardag van mijn dochter en mij eind me en al het bezoek ervan mee laten smullen.

 14. Ik zou de repen delen met m’n zus. Ik heb namelijk nog wat goed te maken, nadat ik vanochtend haar chocoladeeitjes gesmolten heb voor m’n baksessie #oeps

 15. Deze repen zou ik delen met mijn beste vriendin! Daar weten wij wel raad mee tijdens onze eindexamenvoorbereidingen. Met chocolade gaat alles beter 😀

 16. Deze repen zou ik proberen te delen met mijn zoon en dochter. Ik moet dan wel snel zijn, anders zijn ze al op. Zo snel zijn die twee van mij. Hihihi

 17. Met mijn lieve buren, omdat we nadat onze auto in de brand is gestoken van iedereen lieve reacties kregen en het aanbod om hun auto’s te lenen. De betrokkenheid verraste en ontroerde me enorm 🙂

 18. Ik zou de milka chocolade met mijn liefste oma delen, omdat zij mij bij na geen enkel bezoek laat vertrekken zonder mij te overladen met de lekkerste chocolade (waaronder Milka chocolade uiteraard). Mijn passie voor chocolade heb ik van haar overgeëerfd dus logischerwijs deel ik het het liefst met haar!

 19. JAAAAA!!! Samen met mijn zusje om ons verlof te vieren!! Nu kunnen we nog even relatief rustig met elkaar kletsen met maar 2 kleintjes om ons heen. Maar over 5 en 6 weken komen er 2 kleintjes bij.
  Trouwens, de oudsten mogen ook lekker meegenieten, want snoepkonten zijn het! En van wie ze het hebben……

 20. DELEN?!?!? ….haha…oke vooruit:)
  Maar dan wel met iemand die wel heel speciaal is, daar hoef ik niet lang over na te denken…mijn vriendin die net gescheiden is, 3 kindertjes, nu hard aan het klussen en per 1 mei haar eigen huisje betrekt. Zoveel respect voor haar!

 21. Ik zou het delen met de grootste chocoladefreak die ik ken. Degene die mij met het Milkavirus heeft aangestoken, namelijk: mijn vader. Iedere zomervakantie moest er een klein koelkastje mee, want anders smolten de Milka repen in de tent.

 22. Ik zou deze repen graag met mijn vriend en ouders delen. Ik kan nu eindelijk goed met repen chocola omgaan. Dit houd in dat ik nu na een stukje kan stoppen, niet meteen de hele reep eet en zo dus langer van chocola geniet. Hierdoor ben ik al heel wat kilo’s verloren. Dit is zeker het vieren waard, maar ik ben er nog niet. Voor de motivatie en als beloning kan ik deze repen zeker gebruiken. En daarnaast om lekker te delen natuurlijk!

 23. Zo’n heerlijke Milka proeverij zou ik enorm graag willen houden met mijn allerliefste en allerbeste vriendinnetje Lieke de Jong. Ze heeft me door een hele moeilijke periode geholpen en staat altijd dag en nacht voor me klaar. Ze is echt een schat van een meid. Daarnaast is haar grote liefde chocolade, dus ik weet 100% zeker dat ik hier echt een enorm plezier mee zou doen en haar enorm blij mee zou maken.

 24. Milka chocolade….errug lekker! Dat wil ik graag proeven met mijn dochter. En als mijn man geluk heeft, blijft er nog een stukje voor hem over.

 25. Oh wat heerlijk! Zo’n proeverijtje zou ik wel willen doen mrt mijn beste vriendin! We wonen 2 uur rijden van elkaar rijden dus als we samen zijn, is dat een hele dag! Nou dan komt zo’n proeverijtje met een kopje thee altijd wel van pas!

 26. Ik zou mn vriend er graag mee verrassen na een lange, drukke werkdag, als de kids op bed liggen en wij met een kop thee erbij kunnen bijkomen van de werkdag! Daar verlangd een hardwerkende moeder soms enorm naar! Wat is er dan lekkerder dan Milka chocolade?!

 27. Ik zou deze repen aan mijn man en zoontje geven. Dit zijn namelijk de chocolademonsters bij ons in huis. 🙂

 28. Lekker samen met mijn dochter Kirsten een deel opsnoepen en een deel zou ik verwerken in lekkere bakprodukten. Ik vind het heel leuk om te bakken en recepten te verzinnen. Die reep met die bolletjes moet toch heel leuk te verwerken zijn lijkt me. Nu al zin in dus kom maar op met die repen 😉

 29. Mjam, wat lekker! Ik wil ze wel proeven met mijn lieve vriendinnen en mijn zoontje die net ontdekt heeft dat chocolade heerlijk is

 30. Oeh met de meiden van de ‘pufclub’.. allemaal een prachtige baby op de wereld gezet en allemaal door op chocolade. Dat verdient wel wat lekkers voor bij de koffie en thee 🙂
  Dat ‘in shape’ komen doen we daniet later wel 😉

 31. Ooh, milka chocolade is echt de lekkerste! Mijn vriendinnen komen vanavond mijn nieuwe keuken bezichtigen, deze chocolade zou ik goed kunnen gebruiken (nu, als ik win, dan zullen ze vast wel nog eens terugkomen om de chocolade te komen bezichtigen) 🙂

 32. Ohhh i ❤️ Milka 😍 ik zou dit zeker met m’n zus en ouders doen!!! Mijn vader heeft eigenlijk pas 1 x een stukje milka geproefd, dus dit is mooi een goed moment om hem kennis te laten maken met de lekkerste chocolade

  1. Desire van harte! Jij bent de winnaar van de lading Milka chocolade, mmmmm! Ik heb je een mailtje gestuurd. Mocht je deze niet hebben ontvangen, stuur mij via het contactformulier dan even een berichtje met je adresgegevens 🙂 Groetjes, Mariette

 33. Ik zou t graag winnen voor mij en mijn beste vriendin!
  Wij houden graag van chocolade en houden daarom vaak een high tea met veel chocola.
  En zij is gewoon de leukste en liefste om t mee te delen!

 34. Dit pakket zoubik graag voor mijn lieve 12-jarige dochter willen winnen. Ze begint nu te begrijpen dat chocolade op sommige dagen bijna een noodzaak is voor een vrouw hahahaha…. dus ideaal om haar een plezier mee te doen.

 35. Ik zou het eerlijk gezegd niet delen. Chocola is mijn beste vriend tijdens mijn maandelijkse periode. We don’t have talk, chocolate understands.

 36. Jummie! Met die repen zou je deze ‘overleerde’ student waarvan het stoom inmiddels uit de oren komt van al het leren heeeeeul blij mee maken. Als ik ze win deel ik deze repen natuurlijk met mijn lotgenoten a.k.a m’n medestudentjes!

 37. Dit zou een leuk kado zijn voor mijn lieve zus die de laatste tijd zoveel te doen heeft dat we niets meer samen kunnen doen. Als we dit winnen moet mijn zus wel tijd maken voor een gezellig middagje. Natuurlijk houden we ook erg veel van chocolade.

 38. Ik zou deze smaakvolle Milka repen delen met de Melkmeisjes! Wij zijn een grote groep vriendinnen en wij eten om de week Hollands en drinken wijn met elkaar. Wij hebben na onze Hollandse maaltijd altijd een traditie, namelijk MILKA CHOCOLA! Echter hebben we altijd maar een paar standaard smaken op onze studentenvereniging, dus dit lijkt mij de perfecte gelegenheid om eens veel meer smaken te proberen, samen met de Melkmeisjes! Welke wordt onze favoriet? 🙂

 39. Met mijn vriendinnetje Kiara! Een reden geven is niet nodig, chocola is er nou eenmaal om aanbeden te worden door liefdevolle vrouwen. En laten wij toevallig een overvloed aan liefde hebben #singlealltheway

 40. Oohhh ik zou samen met mijn chocolademonster van een dochter een proeferijtje plannen, zonder de andere kids..qualitytime
  Juist omdat ze echt stapel is op alles wat Milka chocolade heet. Ze verdient zo’n moment, omdat ze vaak klaar staat voor mij! Maar ook omdat wanneer zij geniet ik ook geniet!

 41. Ik zou de repen delen met mijn “mannen” . Mijn zoons en echtgenoot zijn net zo gek van chocolade als ik, dus dat zou heerlijk smullen worden met zn allen!

 42. Samen met mijn allerliefste mama wil ik wel zo’n proeverijtje doen. We zijn gek op chocola!
  Manlief en kinderen zijn meer van de snoepjes.

 43. Ooooo ja! Dat wil ik wel winnen! Dan trommel ik mijn zussen en nichtjes op en gaan we los tijdens onze meidenavondje!!!

 44. Met mijn lieve (en soms ook minder lieve) huisgenoten. Gezellig een avondje voor de tv met veel chocola, thee, wijn en een hoop gezelligheid!

 45. Hmm het water loopt me in de mond! ! Ik zal graag willen winnen om samen met mijn vriendin een heerlijke middag chocolade te proeven sloten koffie en thee erbij en uiteraard krijgt mijn man dan ook nog wel een stukje!duimen…

 46. Ik zou de repen delen met Sterre, onze dochter. Ze heeft afgelopen weekend haar enkelband gescheurd, terwijl de vakantie net begonnen was. Misschien dat zoveel Milka haar opvrolijken kan!

 47. Wat leuk! Ik zou ze willen delen met m’n buurvrouwen. We zijn bijna een jaar geleden allemaal in het rijtje komen wonen, maar door drukte met werk e.d. is het nog niet gelukt om echt kennis te maken. Ik zou het leuk vinden om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een kop thee met een chocolade proeverij!!

 48. Aah! Mijn zusje en ik zijn GEK op Milka! Ik ben op dit moment aan het afstuderen en mijn zusje heeft binnenkort eindexamens, dus chocolade zou ons wel helpen om een beetje te ontstressen 🙂 En ik zou ook een beetje delen met mijn stagebegeleidster, tijdens de lunch hebben we her namelijk bijna altijd over chocolade en taart en ijs en alle soorten zoetigheid waar we naar verlangen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *