Ga naar de inhoud
Nieuwe zoete familieserie TAART
Reviews 21 augustus 2014

Nieuwe zoete familieserie TAART

Nieuwe zoete familieserie TAART

 

Houden jij en je kids van taart, op alle mogelijke manieren? Goed nieuws! Vanaf 7 september gaat de zoete familieserie TAART van start! Deze serie serie zit vol avonturen, maar vooral ook vol táárt. TAART belooft een modern sprookje te zijn over de achtjarige Kadir en zijn vader Umut, die na een verdrietige gebeurtenis de zoete kant van het leven herontdekken.

De achtjarige Kadir wil later poolreiziger worden. Hij weet alles over pinguïns en heeft een onverwoestbaar doorzettingsvermogen. Zijn vader Umut is de beste banketbakker van de wereld, maar sinds het overlijden van zijn vrouw is hij verdrietig. Zijn zoon Kadir haalt alles uit de kast om hem weer gelukkig te maken. Als zij verhuizen naar een dorp waar niemand zit te wachten op Umuts prachtige gebakjes, weet Kadir wat hem te doen staat: iedereen moet aan de taart.

En stiekem weet ik ook al een ander leuk detail over deze serie: er komt een bakboek! Dat maakt mij extra nieuwsgierig naar de creaties van banketbakker Umut en zijn zoon Kadir.

Wat? De familieserie TAART
Wanneer? Elke zondag om 09:00 ’s ochtends
Waar? Bij Zapp op Nederland 3
Wie? Hoofdrolspelers Harvey Elgood (Kadir) en Gürkan Kücüksentürk (Umut), maar ook Eric Cortion, Anniek Pheifer en Bianca Krijgsman

TAART is geproduceerd door Pupkin Film in coproductie met de VPRO en is tot stand gekomen met steun van het Mediafonds.

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *