Oh goodies. Soms bedenk je zomaar plotseling ineens *ping* een heel lekker toetje. We kregen eters en eigenlijk had ik weinig tijd om de keuken in te duiken. Maar zoals je zult begrijpen, moet en zal ik te allen tijde een homemade toetje op tafel zetten. Als je een zoete blog hebt, krijgen mensen nu eenmaal verwachtingen 😉 .
Gelukkig had ik nog lemon curd in de vriezer en dat wilde ik met kwark combineren om het niet te zwaar te maken. Het resultaat? Een lemon curd kwarktoetje, met verse aardbeien van de markt en een heerlijke Digestives koekjes bodem. Wow wat lekker! De lemon curd maakt de kwark wat zoeter, de aardbeitjes maken het lekker fris en koekjes zijn gewoon altijd lekker. En het is dus supermakkelijk om te maken. Je kunt dit lemon curd kwarktoetje ’s middags al prima voorbereiden en in de koelkast zetten tot het dessert.
Het hangt een beetje van de grootte van je glaasjes af hoeveel je van alle ingrediënten nodig hebt. Het recept vind ik daarom meer een indicatie, je kunt er gemakkelijk zelf mee spelen. En wat over blijft komt ook wel op, for sure. 😉
Ik heb ‘m vanavond gemaakt en hij was echt heerlijk!!
Makkelijk te maken, maar het toetje proeft alsof je er uren werk aan hebt gehad!:) thanks!
Jaaa, fijn is dat he! Vooral niet zeggen hoe weinig werk het was 😉