Joehoe! Een gruwelijk lekkere vegetarische vervanger voor buffalo wings: bloemkoolwings met hete saus. En je hebt er geen frituurpan voor nodig!
Chicken wings zijn niet alleen in Amerika populair, ook in Nederland houden we ervan. Dit was n van mijn favoriete happen als we tapas gingen eten, sad but true. Als vegetarir mis ik dit dus zeg maar wel ja. Hallelujah voor deze bloemkoolwings met hete saus! En ook al zijn ze niet n op n te vergelijken, deze bloemkoolwings zijn een overheerlijke snack. Alleen dat knapperige korstje van cornflakes al! En dat zonder frituurpan.
Een gruwelijk lekker recept, uit een gruwelijk fijn boek: SUPERVEG. Met meer dan 100 vegetarische recepten. Je leest er meer over onder deze foto en als je nog verder door scrollt vind je ook het recept. Niet onbelangrijk. Trouwens, laat je niet afschrikken door het aantal ingrediënten van het sausje. Het is z makkelijk als je alles in huis hebt. En als je het toch teveel gedoe vindt gebruik je gewoon lekker sweet chilli sauce.
REVIEW SUPERVEG – CELIA BROOKS
Groenten zijn HOT en niet alleen als je ze onderdompelt in hete saus, zoals je met deze bloemkoolwings doet. Groenten zijn in veel huishoudens de rol als bijgerecht ontgroeid en dat benadrukt het boek SUPERVEG des te meer. In dit boek worden 25 van de gezondste groenten ter wereld in de spotlight gezet. In totaal telt het boek 100 recepten en die zijn op unieke wijze ingedeeld: per soort groente. Over elke soort groente worden informatie feitje & slimme koop- en bereidingstechnieken gedeeld, maar vooral ook heerlijke recepten. De recepten zijn origineel, over het algemeen vrij makkelijk en low key, watertandend mooi gefotografeerd en dat alles in een heel fijn opgemaakt boek.
Mijn conclusie: Ik hou sowieso al van groenten, dus mij hoef je niet te overtuigen. Echter, niet vaak ben ik ZO enthousiast over een vega/veggies boek. Ik wil bijna alles wel een keer proberen! Love it!
Je koopt het boek voor 24,95 bij Bol.com via deze link.
Auteur:Celia Brooks|Uitgever:Good Cook B.V.|juli 2018 |Hardcover |280 pagina’s
Deze review is mede mogelijk gemaakt door Uitgeverij Good Cook.