Jullie hebben ‘m eerlijk verdiend:
de Laura’s Bakery
X
Zoetrecepten
stroopwafeltaart.
Het zal jullie niet ontgaan zijn, Laura heeft weer een heerlijk nieuw boek gemaakt!
Ht Laura’s Bakery Bakboek
. Tijdens de logeersessie kwijlde mijn nichtje weg bij de stroopwafeltaart in haar boek. Ikzelf eigenlijk bij de monchou tartelettes (en bij nog veel meer hoor). In een poll op Instagram vroeg ik aan jullie welke van deze twee jullie voorkeur had. Het was een close call, maar de stroopwafeltaart won! Dus daar is ‘ie dan, maar wel met een Zoetrecepten sausje.
De taart in Laura’s boek heeft een bodem van stroopwafelkruimels met daarop een paar eetlepels banketbakkersroom. De romige laag daar weer bovenop is Zwitserse room (banketbakkersroom die gemengd is met luchtig geklopte slagroom). Deze bodem verving ik door een heerlijke cakelaag waarin ik een aantal eetlepels banketbakkersroom heb geswirld. Dan krijg je een zo’n lekkere custardcake. Toen moest ik nog wel een manier vinden om de stroopwafeltjes daarop vast te plakken. HA!
Salted caramel
! Die gebruikte ik trouwens ook nog om wat mooie swirls te maken bovenop. En man man, wat was deze stroopwafeltaart lekker. Wij aten ‘m tijdens onze Sintviering en iedereen was er gek op.
HT LAURA’S BAKERY BAKBOEK
Wat is dit een fantastisch en heerlijk boek jongens. Deze moet regelrecht op je verlanglijstje voor Kerst! Ik wil er nog veel meer over vertellen, maar dat doe ik binnenkort in een uitgebreide review want dat verdient dit boek. Als je niet kunt wachten, dan scoor je ‘m
via deze link alvast via Bol.com
!