Speculaas pecannootjes

Zoetrecepten

Oef, wat is dit een lekkere snack. Voor na het sporten, of gewoon als je een average snaaibui hebt. Ik spotte ze in het nieuwe boek van Rens Kroes en voegde er zelf nog een flinke snuf zout aan toe. Dat geeft ze net wat meer pit.

Ik betrap mezelf er inmiddels wekelijks op dat ik ze weer sta te maken. Zo onweerstaanbaar lekker en easy!

Speculaas pecannootjes

Zoetrecepten

Speculaas pecannootjes

Door | 10 minuten | 1 personen

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Pssssst. Dit recept wordt het lekkerst met eigengemaakte speculaaskruiden.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en beleg een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng alle ingrediënten in een kom. Proef één nootje. Voeg eventueel nog wat extra ahornsiroop/speculaaskruiden/zout toe naar smaak.
  3. speculaasjes how to
  4. Verspreid de ingrediënten over de bakplaat en bak af in 5 – 10 minuten. Let goed op, want de pecannoten verbranden snel! Schep tussendoor nog even om.
  5. De nootjes zullen zacht uit de oven komen, tijdens het afkoelen harden ze uit.

Enjoy zoetjes! <3

ENJOY ZOETJES! Heb jij deze "Speculaas pecannootjes" gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show het resultaat via Instagram (tag me @zoetrecepten) of mijn Facebookpagina. Vind ik leuk! Elke week deel ik het mooiste kiekje via Instagram. XOXO Mariette

4 antwoorden op “Speculaas pecannootjes