Een suikervrij, vetvrij en lactosevrij recept voor een fris bananenbrood met limoen, kokos en verse frambozen. Let’s go lentekriebels!
Jullie hebben het inmiddels al wel door: bananencake is mijn lievelingssnack en/of ontbijt. Het begon twee jaar terug met deze bananencake, daarna maakte ik een chocolade bananencake en afgelopen jaar maakte ik een onweerstaanbare speculaas bananencake. ZO LEKKER! I can’t get enough. Ik blijf dus vooral doorgaan om nieuwe varianten te bedenken en tadá hier is weer zo’n lekkertje.
Wat is jouw favo bananencake? Misschien wel deze frisse limoenbananencake met frambozen en kokos. Deze geeft je echt lentekriebels en is in tegenstelling tot de andere versies lekker fris dankzij de limoen en verse framboosjes!
Heerlijk, ik ga t snel maken maar wil graag weten wat ik ipv de dadels kan gebruiken, suiker of zoetstof? Ik eet geen dadels nl.
Ik zou heel graag hier een antwoord op willen hebben!’Bijvoorbaat dank!
Hi Caroline, je zou drie flinke bananen kunnen gebruiken, in combinatie met twee of drie eetlepels honing. Bakse!!
Heerlijke cake!
Thanks Celine!
zou ik speltbloem kunnen gebruiken veel succes heerlijke recepten
In plaats van de bloem kan dat zeker! Ik zou het wel combineren met amandelmeel zoals in bovenstaand recept beschreven, anders wordt de cake wat droger 🙂
heerlijke recepten nog veel succes
Dankje!
Als ik het in cupcakevormpjes bak hoe lang wordt de baktijd ongeveer? Ik wil ze bakken voor het kinderfeestje van mijn dochter volgende week. De speculaasvariant is erg populair bij ons. Veel succes met je site.
Hi Sabrina, wat leuk om te horen! Ik durf het niet zeker te zeggen maar ik zou zeker 20 minuten aanhouden.
Hoi Sabrina, hoe zijn de cupcakes gelukt? Ben heel benieuwd! Groetjes