Hiep hiep,
HOERAAA!
Afgelopen maand bestond Zoetrecepten officieel één jaar. Dat moet gevierd worden! En dan wel op een aantal manieren. Een recept, een winactie, een Facebookactie en een redesign. Ik heb er zin in!
RECEPT
Wie jarig is, trakteert. Want een taart mag natuurlijk niet ontbreken. En dan wel een hele feestelijke. Daarom zal er de aankomende maand elke zaterdag een éxtra feestelijk recept online komen. Een recept dat perfect is voor een verjaardag, een feestelijk diner of andere speciale aangelegenheid. Om af te trappen maakte ik twee weken geleden deze feestelijke carrot cake laagjestaart. Drie lagen herfstige carrot cake met een sinaasappel frosting. Ik keek een trucje af van Menno, van Heel Holland Bakt, en prakte een banaantje door het beslag heen om hem lekker smeuïg te maken. Mission accomplished! Zowel mijn vriend, vriendinnen, collega’s en zus heb ik blij kunnen maken met een stuk van deze flinke carrot cake. Door het gebruik van zonnebloemolie is de taart lactosevrij. Wanneer je voor de frosting plantaardige margarine en lactosevrije roomkaas gebruikt, is ‘ie helemaal lactosevrij!
WINACTIE
Tot dusver de virtuele traktatie. Trakteren schijnt iets typisch Nederlands te zijn. “Als je jarig bent hoor je toch juist cadeau’tjes te krijgen?”. Heel toevallig hou ik heel erg van trakteren en lekkers uitdelen..maar dat gaat een beetje lastig. Daarom zal er in de aankomende weken een leuke winactie online komen! Wat precies, hou ik nog even geheim.
FACEBOOK
Het afgelopen jaar heb ik elke vrije avond of weekend-dag met veel plezier en liefde in Zoetrecepten gestoken. Er is dan ook geen grotere beloning dan te zien dat mijn recepten door zoveel van jullie gelezen en gemaakt worden. Daar wil ik jullie allemaal voor bedanken! En omdat ik er zo vrolijk van word wanneer jullie je baksels met mij delen, wil ik jullie in het zonnetje zetten door al die leuke kiekjes de aankomende weken op de Facebook van Zoetrecepten te delen. Wil jij ook nog een foto met mij delen? Plaats hem dan op de Facebookpagina van Zoetrecepten.
REDESIGN
Ik ben officieel gaan tellen (hoe lang Zoetrecepten bestaat) vanaf het moment dat mijn huidige webdesign online is gegaan en ik ‘diehard’ ben gaan bloggen over al mijn zoete baksels en belevenissen: ongeveer drie keer per week. Al snel was ik niet meer helemaal tevreden met mijn site en ook vanuit jullie kreeg ik zo nu en dan een goede tip om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Zo misten jullie de bereidingstijd en moeilijkheidsgraad bij de recepten, maar was het soms ook niet altijd even makkelijk om recepten terug te vinden. Afgelopen maand heb ik hier samen met mijn lievelings webdesigner (Thomas) hard aan gewerkt. Aankomende week gaat het redesign, mét als kers op de taart een nieuw logo, online! Trots!
Genoeg redenen om Zoetrecepten de aankomende weken goed in de gaten te houden! Toch? 😉