Wat kaasfondue kan, kan chocolade fondue nog beter! Check maar eens gauw deze feestelijke chocolade fondue in cake die je binnen no-time op tafel hebt staan.
De meesten van jullie hebben vast wel eens zo’n uitgehold rond brood waar kaasfondue in is gegoten gezien. Super om zo te presenteren natuurlijk, maar waarom doet niemand dit nog met cake? Een vriendinnetje van mij kwam met dit idee en ik vind het ronduit briljant. Het is heel simpel: men neme een cake, holt ‘m uit van binnen en giet er een schamele hoeveelheid van 600 – 700 gram gesmolten chocolade in. Als je het uithollen heel netjes doet, dan kun je de restjes cake weer gebruiken om lekker in de fondue te dippen.
Ik gebruikte voor de cake van deze feestelijke chocolade fondue de ‘Fijne cake-mix’ van Koopmans. Via een oproepje op Instagram ontdekte ik dat 70% van mijn zoete achterban wel eens uit een pakje bakt. Samen met
Dr. Oetker en Koopmans heb ik daarna om de tafel gezeten om drie ultiem easy, maar superkerstige recepten voor jullie te creëren. Deze fondue is nummer 1. Met een kleine ‘touch’ d.m.v. de vrolijke prikkers van kerstboompjes, gouden sterren en de candy cones krijg je echt Kerst op je taart!
Dit is een gesponsorde post. Ik post alleen over producten waar ik volledig achtersta. Lees hier meer over in mijn disclaimer.