Jullie weten het: ik ben gek op laagjestaarten. Het maken van een laagjestaart hoeft echt niet zo moeilijk te zijn als velen denken, hoewel het resultaat altijd impressive is. Ik laat je in dit recept voor een heerlijke chocolade espresso taart zien hoe je het jezelf net wat makkelijker kunt maken!
Het meeste werk van deze chocolade espresso taart zit in de cake zelf. De taart is gevuld met de Dr. Oetker Cake & Taartvulling Choco. Niet alleen lekker, maar ook makkelijk. Dat scheelt weer in de totale bereidingstijd van zo een fancy taart. I like. Oh en tussen de lagen, op die lekkere Choco Vulling, heb ik stukjes geroosterde hazelnoot verstopt. Dubbele surprise van binnen!
Dit artikel is gesponsord door Dr. Oetker. Ik schrijf alleen over producten waar ik volledig achtersta. Lees hier meer over in mijn disclaimer.
oh lekker, die ga ik maken! 🙂
Nice! Bakse!
Ziet er heerlijk uit Mariette! Ideaal die vulling van Dr. Oetker. Vooral als je een keertje wat minder tijd hebt voor de taart. Met die hazelnootjes ertussen lijkt het mij helemaal genieten. 🙂
Thanks Lianne! Inderdaad een ideale combinatie 🙂