Ga naar de inhoud
Easy chocoladecroissant rolls
Ontbijt, brunch of lunch 03 mei 2015

Easy chocoladecroissant rolls

Easy chocoladecroissant rolls

 

Wanneer het aankomt op het maken van ontbijtjes, weet ik dat één ding belangrijk is: snel zijn. Ondanks dat mijn ouders wisten dat ze met vader-/moederdag écht in bed moesten blijven liggen van mij en mijn zussen, lukte dat altijd met pijn en moeite. Vaak kwam één van beiden al naar beneden om het proces te versnellen. Toch wil je een lekker en speciaal ontbijtje voor ze maken. Daar zijn deze easy chocoladecroissant rolls met een vleugje kaneel perfect voor.

Binnen een paar minuten zijn ze klaar en kun je ze de oven inschuiven, zodat jij verder kunt met het prepareren van je top ontbijt. Een kwartiertje later leuk (en lekker..) je de je ontbijttafel helemaal op met deze yummy chocoladecroissant rolls. Ideaal toch?!

IMG_7851

Easy chocoladecroissant rolls

recept
Easy chocoladecroissant rolls

  Wanneer het aankomt op het maken van ontbijtjes, weet ik dat één ding belangrijk is: snel zijn. Ondanks dat…

20
6

Ingrediënten

  • 1 pakje croissant deeg (voor 6 croissants)
  • Nutella
  • Kaneel

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor 180 graden. Haal de croissants uit het pakje en plak ze aan elkaar tot je een rechthoekige plak deeg hebt. Dit kun je met je vingers en eventueel een beetje water aan elkaar plakken.
  2. Besmeer de plak croissantdeeg met een lekkere laag Nutella en bestrooi heel subtiel met kaneel. De smaak is al gauw sterk genoeg, zie de foto hieronder voor een indicatie.
  3. Vet een muffinvorm in. Rol het croissantdeeg in de lengte op voor lange, smalle rolls (zoals ik gedaan heb) of in de breedte voor korte, bredere rolls en snijd in 6 rolls. Plaats de rolls in de muffinvorm en zet de croissants voor 10 – 15 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze een mooie kleur hebben.
  4. Verras je liever moeder, vader of lover met deze heerlijke chocoladecroissant rolls!

Enjoy zoetjes

Heb jij dit "Easy chocoladecroissant rolls" -recept gemaakt? Show het resultaat via Instagram (@zoetrecepten)

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *