In mijn bakboek PUUR ZOET vind je 80 glutenvrije en lactosevrije recepten, waarvan bijna 60 vegan. Simpele en pure ingrediƫnten staan centraal en er zijn handige baktips omschreven om ingrediƫnten te kunnen vervangen. Met deze lekkere recepten kan iedereen op verantwoorde manier van zoete ontbijtjes, koek, taart en toetjes genieten.
Neem twee leuke glaasjes en schep 100 gram kwark in elk glaasje. Schep hierop twee eetlepels muesli (of meer als je dat lekkerder vindt) en hier boven op weer een lekkere eetlepel lemon curd.
Top het glaasje af met wat vers fruit en geniet van je kleine feestje.
Neem twee leuke glaasjes en schep 100 gram kwark in elk glaasje. Schep hierop twee eetlepels muesli (of meer als je dat lekkerder vindt) en hier boven op weer een lekkere eetlepel lemon curd.
Top het glaasje af met wat vers fruit en geniet van je kleine feestje.
Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!
Neem twee leuke glaasjes en schep 100 gram kwark in elk glaasje. Schep hierop twee eetlepels muesli (of meer als je dat lekkerder vindt) en hier boven op weer een lekkere eetlepel lemon curd.
Top het glaasje af met wat vers fruit en geniet van je kleine feestje.