Ik hou niet alleen van zoete taartjes bakken, maar ook heul erg van hartige taarten. Dit is er zo eentje waar ik spontaan weer trek van krijg terwijl ik naar de foto’s kijk. Ik maakte deze quiche met chorizo en paprika voor een vriendinnetje en de smaak deed haar denken aan pizza. Yes, de naam quichizza is geboren! En man, wat smaakte die quichizza goéd.
Het is gelukkig wel wat gezonder dan een pizza, want er zit een lekkere hoeveelheid groentes in. Perfect als weekendlunch of als avondmaaltijd in combinatie een flinke kop soep of salade.
De combinatie van de quichizza ingrediënten past ook supergoed bij wat Mexicaanse bijgerechtjes zoals groentjes of wraps met salsa en guacemole. Een combi met jalapenos of koriander misstaat ook zeker niet. Hoe dan ook een heerlijke quichizza!
Superlekker en weer eens anders door de chorizo.
Dank je wel!
Thanks! En geniet ervan 🙂
Wat hebben we gesmuld, ik heb er nog een restje gedroogde tomaatjes en wat Italiaanse kruiden bij gevoegd, dus een score van 9 op 10 voor jou.
Yes yes! Zo leuk, dankjewel 🙂
Als je het als avond maaltijd eet, is de quiche dan echt voor 12 personen? Ik wil hem vanavond namelijk voor ons tweeen maken maar dan moet ik dus alles door 6 delen? Of heb ik dan te weinig als avondmaaltijd (klinkt namelijk heel weinig haha)
Oooh nee als avondmaaltijd kun je er wel meer van op! Heb je er nog wel een salade of soepje bij? Dan zijn twee puntjes de neus voldoende 😉
Wat een heerlijke quiche. Deze komt bij ons in de map “Blijvertje”en zullen we dan ook vaker gaan maken.
Zo leuk om te horen, dankjewel! Liefs, Mariette
Hij was heerlijk heb er alleen nog champignons bij gedaan extra
Yum, wat fijn! Lijkt me er ook heel lekker bij.