Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Basisrecept: vanille cashewpasta

Zoetrecepten

Pindakaas, make place for my new best friend!

Vanille cashewpasta

, wat is dt lekker. Eigenlijk kan ze prima naast pindakaas leven, want deze cashewpasta is

zachter en zoeter

van smaak.

Cashewpasta smaakt lekker op een cracker, rijstwafel of als topping op een dadelsnack bijvoorbeeld. Maarrrr, je kunt het natuurlijk ook gewoon door je

cookie dough

gooien. Daarover morgen meer.

Je kunt zo’n notenspread uiteraardook zelf in de winkel kopen. Maar waarom zou je, als het zelf maken z makkelijk is? En dan kun je zelf bepalen welke smaak je er aan geeft (

vanille, vanille!

) en of je gebrande of ongebrande noten wilt gebruiken. Ik voegde een klein scheutje honing toe aan de cashewpasta voor dat

extra zoetje

. Vind ik lekker, maar dat hoeft niet natuurlijk.

Vanille cashewpasta

Vanille cashewpasta

Zoetrecepten

Basisrecept: vanille cashewpasta

Door | 10 minuten

Dit heb je nodig

  • 200 gram cashewnoten
  • vanilleboon
  • Tl honing of erythritol (voor een suikervrije vegan pasta)

En zo doe je het

  1. Doe de cashewnoten, het merg van de vanilleboon* en de theelepel honing in de keukenmachine en maal het geheel fijn tot er een smeuge massa ontstaat. Afhankelijk van de krachtigheid van je keukenmachine duurt dit 5 – 10 minuten.
  2. Voeg eventueel een klein scheutje natuurlijke olie toe als het niet smeug genoeg wordt.

* Als je geen vanilleboon kunt vinden, kun je ook een scheutje vanille extract of wat vanillepoeder toevoegen.

ENJOY ZOETJES! Heb jij deze "Basisrecept: vanille cashewpasta" gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show het resultaat via Instagram (tag me @zoetrecepten) of mijn Facebookpagina. Vind ik leuk! Elke week deel ik het mooiste kiekje via Instagram. XOXO Mariette

Bekijk ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *