Intens lekkere cacao-dadelkaramel bonbons, zonder toegevoegde suikers en helemaal plantaardig. Ik kon er niet vanaf blijven, just saying.
In het recept voor sandwich cookies met framboos-kokosvulling vond je al een uitgebreide review van het boek
Modern Baking van Donna Hay en dit is nog een toppertje uit dat boek. Wederom uit de Fresh and Light sectie van het boek, houden we van!
We werden al verliefd op deze hapjes tijdens de high tea ter ere van de book launch. Ze smaken heerlijk zoet maar niet t en de hazelnootpasta erdoor is een echte smaakmaker. Daarom hebben wij die hoeveelheid lekker verhoogd in het recept. Je maakt hazelnootpasta zelf met geroosterde hazelnoten; zie hier het recept voor zelfgemaakte pindakaas. Vervang deze door (kort geroosterde) hazelnoten et voila! Verse hazelnootpasta is echt heerlijk en geeft een bijzondere smaak, maar als je het niet kunt vinden of wilt maken kan je het ook door een andere notenpasta vervangen.
Lees de totale review van Modern Baking hier nog eens na. Je scoort het boek voor 35 euro bij Bol.com via deze link. Die prijs is even slikken, maar het boek telt dan ook 400 pagina’s.
Auteur: Donna Hay | Uitgever: Spectrum | Nederlands | 1e druk | oktober 2018 | Hardcover
Deze review werd mede mogelijk gemaakt door Uitgeverij Spectrum.