Ga naar de inhoud
WINACTIE: Rosti Mepal beslagkom met multideksel
Zoete inspiratie 30 augustus 2014

WINACTIE: Rosti Mepal beslagkom met multideksel

WINACTIE: Rosti Mepal beslagkom met multideksel

 

Ken je dat, je hebt heel veel keukenspullen, maar van sommige heb je geen idee waarom je dat merk of soort nu precies hebt uitgekozen. Ik heb dat met mijn beslagkommen. Ik heb er een paar van plastic (die vind ik niet zo fijn) en een aantal metalen (wel fijn en goed schoon te houden), maar hoe ik nu precies aan die collectie ben gekomen. Geen idee. Ook had ik er nog nooit over nagedacht om nieuwe te kopen, wat zou een beter merk nu voor verschil maken? Ik  weet inmiddels beter. Voor de nieuwe webshop van Rosti mepal mocht ik één van hun beslagkommen uitproberen, een retro groene nog wel. Mijn favoriete kleur! Daarbij probeerde ik ook de 3-delige multideksel uit, met twee schaven en een rasp. In dit artikel lees je wat ik van deze producten vond en heb ik tot slot nog een verrassing!

Rosti Mepal
Rosti Mepal produceert al ruim 60 jaar duurzame kunststof producten op het gebieden van food. Denk hierbij aan vrolijke schoolbekers, lunchboxen, servies en allerlei handige attributen voor in de keuken. Omdat te vieren heeft Rosti Mepal onder andere de Margethe beslagkom in het retro groen ontworpen!

Retro green Margrethe beslagkom 3l
Allereerst moet ik zeggen: deze beslagkom is móói. En ik heb toch wel een zwak voor de looks van mijn keukenattributen. Hij is mintgroen, glanst en is lekker stevig. Ik was verrast toen ik hem voor het eerst gebruikte. Normaal hou ik mijn beslagkom tijdens het mixen goed vast, anders rolt of stuitert ‘ie er vandoor. Zeker bij een stevig deegje. Dat hoefde nu absoluut niet, omdat de kom een antislipring aan de onderkant heeft en van veel steviger materiaal is gemaakt dan een gemiddelde beslagkom. De kom heeft een inhoud van drie liter, heeft een mooie schenktuit en is bestendig tegen 70 graden aan hitte!

Multideksel: twee schaven en een rasp
Deze deksel is specifiek bedoeld voor de Margrethe beslagkom met 3 liter inhoud. Bij de deksel horen twee schaven en een rasp. Ik ben al een lange tijd op zoek naar een goede rasp, dus daarom extra nieuwsgierig. Ik heb de deksel en schaven getest met citroen (raspen), wortel en appel. Het resultaat zie je op onderstaande foto. Omdat de kom zo lekker stevig is, hoef je hem enkel met één hand vast te houden om een beetje druk te kunnen zetten tijdens het schaven. Ze werken perfect en binnen no-time had ik mijn citroentje geraspt én al in mijn beslagkom zitten. Ideaal! En ik heb nog een trucje bedacht met de beslagkom: als je geen rasp in de deksel plaatst, kun je hem ook gebruiken als spatdeksel tijdens het mixen! Regelmatig zit mijn hele keuken onder het beslag of bloem, maar dat zal nu niet meer gebeuren.

 

WINACTIE
Ik ben er wel over uit: deze Margrethe beslagkom met multideksels mag niet meer ontbreken in mijn keuken. Ben jij ook enthousiast geworden over deze set? Dan heb ik heel goed nieuws! Omdat ik inmiddels al 2000 likes heb op Facebook, mag ik een gloednieuwe set weggeven aan één van mijn trouwe zoete volgers! Een mooie shiny retro groene beslagkom en een superhandige multideksel met twee schaven en een rasp. Als je ze eenmaal hebt gebruikt, wil je niet meer zonder.

Wat moet je doen om te winnen?
Like Zoetrecepten op Facebook! Maar hopelijk doen jullie dat allemaal al láng.  Laat daarom nog een leuke reactie achter onder dit bericht. Bijvoorbeeld over waarom jij de beslagkom graag wilt winnen, wat je het lekkerste recept van Zoetrecepten vindt of wat je juist nog mist! Ik kijk uit naar jullie reacties! 😀

 

Deze winactie is gesloten! Er is persoonlijk contact opgenomen met de winnaar.

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

14 berichten over “WINACTIE: Rosti Mepal beslagkom met multideksel

  1. Mooie actie!! Ik zie de laatste tijd erg vaak producten van Rosti Mepal voorbijkomen op internet. En die zien er allemaal zeer fraai uit, zo ook deze beslagkom. Al gaat het uiteindelijk natuurlijk om de functionaliteit. Zo’n kom komt altijd van pas om gewoon te gebruiken als eh… kom. Maar ik bereid ook regelmatig gerechten waarbij ik een rasp nodig heb. Reibekuchen bijvoorbeeld. En mocht ik deze beslagkom in de wacht slepen, reken maar dat ik er dan gebruik van ga maken.

  2. Hij is groen!!! Fantastische kleur hihi. Maar hij ziet er heel functioneel uit, heb zoiets nog nooit gezien! Omdat ik druk bezig ben met allerlei receptjes van je site uit te proberen komt deze beslagkom goed van pas. Mooi!

  3. Die is erg mooi ik kom de laaste tijd beslagkommen te kort we hebben er maar 2 en als je 1 appeltaart maakt heb je ze allebei al gelijk in gebruik en kan ik verder niks maken totdat de vaatwasser klaar is en zo kan je ook nog makkelijk alles door elkaar doen.

  4. Deze kom lijkt mij super handig. Ik zit altijd te hannissen met raspen etc. en dan valt het er naast 🙁 zucht… Super leuke winactie!! Ik vind vooral de ‘makkelijke’ recepten fijn. Die probeer ik vaak.

  5. Geweldige kom, en na deze revieuw ben ik helemaal razend enthousiast!! De deksel erop zonder rasp, zodat ook mijn keuken stofvrij blijft van bloem/suiker of ook zo leuk: poedersuiker 🙂 Verders met de raspen ideaal natuurlijk voor je citroenrasp.Als ik iets heel graag wil, dan is het deze gave multi culti beslagkom van Rosti Mepal wel.

  6. Ik vind graag nieuwe dingen uit om te proberen met koken! Veel recepten komen al van deze website van jou maar nu deze mengkom incl rasp ben ik heel benieuwd hoe het dan echt in zijn werk gaat en of het daadwerkelijk werkt! Nieuwsgierig dus! Ben heel benieuwd

  7. Goeie kleur ook! Ik heb wel een kleine losse rasp, maar dan zit de citroenrasp of parmezaanse kaas aan het plafond ipv in een bakje… Dit is dan wel een stuk handiger!

  8. Dolgraag zou ik deze beslagkom winnen. Ik gebruik zelf nog 2 beslagkommen die al bijna 20 jaar oud zijn. Er zitten luchtjes in, ze zijn niet BPA-vrij en – inderdaad- ze stuiteren over het aanrecht als ik ze niet goed vasthoud. De kommen worden vrijwel dagelijks gebruikt voor overheerlijke (paleo)baksels. Kortom: ik ben wel aan een nieuwe beslagkom toe!

  9. Leuke winactie. Hartstikke handig dat de multideksels vastzitten aan de beslagkom zodat alles meteen in de kom valt i.p.v. ernaast.

    Zo wordt raspen nog eens leuk 😉

  10. Wat een leuke winactie! Ik doe mee 🙂 Ik bak heel graag en sinds kort ben ik aan het experimenteren met suikervrije recepten. Het enige wat ik hier op kot nog ontbreek is een goeie komt! Dus deze beslagkom is zeker welkom 🙂

  11. Ik ben ook al even op zoek naar een nieuwe beslagkom. En de rasp en schaaf zijn een fantastisch bruikbare bonus. Erg handig en past goed in ons huishouden.

  12. De citroenkwarktaart mag je me s’nachts voor wakker maken,heerlijk.
    Ik heb niet echt een beslagkom maar doe het in een glazen schaal,gaat ook wel maar een echte kom zou fijner zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *