Ga naar de inhoud

De focus van Zoetrecepten ligt op zoet (ge)zondigen –what’s in a name-, met een flinke snuf zout. Dat betekent variatie van romige taart en koek, gezonde zoete snacks, fijne borrelhappen, salades en soepen, leuke hotspots, food(reis)verslagen tot achtergrond artikelen.

Ik blijf graag up-to-date op culinair gebied en sta open voor samenwerkingen die goed aansluiten bij mijn content. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van reviews van producten of hotspots, winacties, mijn aanwezigheid bij evenementen en social doorplaatsingen. Ook kun je contact met mij opnemen voor (externe) recept ontwikkeling, fotografie of content creatie die niet doorgeplaatst hoeft te worden op Zoetrecepten.

ADVERTEREN
Wil je met jouw merk op Zoetrecepten adverteren? Het is hiervoor van belang dat er een goede match is met mijn content. Je kunt kiezen voor een gesponsorde blogpost of voor een banner. Voor deze mogelijkheden kun je het beste contact opnemen met AdFactor, mijn agency.

BEZOEKERS
Doelgroep:                    overwegend vrouwelijk, 18 – 45 jaar
Website bezoekers:     190.000, waarvan 140.000 uniek (ruim 290.000 paginaweergaves).
Social bereik:                13.000

VOORBEELDEN
Recept ontwikkeling – Hero / Brinta / Philadelphia
Review & winactie – Russel Hobss
Food nieuws – Things I like #7
Hotspots – Zoete hotspots in Parijs
Foodreisverslag – Zoete foodie in Sri Lanka

NEEM CONTACT OP:
Via het contactformulier kun je contact met mij opnemen voor verdere vragen of voor mijn adresgegevens. Heb je zelf een leuk idee of voorstel? Let me know, ik denk graag met je mee.

    Mariette van Tuyl