Da’s nog eens een hele goede maandagmorgen met deze gezonde versie van een gevulde witte speculaas met pecannotenspijs. Helemaal lactosevrij, vegan en zonder geraffineerde suikers.
UPDATE.
Hoe vaak lees je nou over
witte speculaaskruiden
? Niet vaak. Mij leek het extra bijzonder om eens een gevulde
witte
speculaas te maken, maar niet bij iedereen vallen deze kruiden in de smaak door de uitgesproken koriander- en kardemomsmaak. Na feedback van sommigen lezers heb ik de witte speculaaskruiden in het recept daarom vervangen door vanille extract, waardoor het een soort gevulde koek met pecannotenspijs wordt. Yum! Degenen die bekend zijn met witte speculaaskruiden en hier wel voor willen gaan kunnen 2 tl aanhouden, of je kunt natuurlijk voor gewone speculaaskruiden kiezen.
Blijf jullie meningen vooral met mij delen! Daardoor worden mijn recepten alleen maar beter. <3
Hoe dan ook is de vulling van pecannotenspijs een schot in de roos. Pecannoten hebben een volle en
winterse smaak
die goed past bij de Sinterklaasvibe.