Deze Oosterse avocadospread is multifunctioneel. Want, smaakt niet alleen top op een cracker, maar ook door een courgetti salade of als dipje bij de borrel. Fijn he?
Ook al zit ik in m’n suikervrije challenge en moet ik extra goed nadenken over goede (=suikervrije) saladedressings en broodbeleg, de avospread is niet nieuw voor me. Ik maak ‘m regelmatig als “dressing” van mijn courgetti salades. Deze Oosterse variant combineer ik het liefst met sla, courgetti, cherrytomaatjes uit de oven, koriander, wat limoensap, een beetje sesamolie en evt. wat gebakken knof-garnaaltjes of cashews. Een lelijk kiekje van dit festijn vind je onderaan deze post, inclusief skinny bitch; practise what you preach.
Maar nu blijkt deze spread het ook heel goed te doen op een geroosterd bammetje of zo’n heerlijke volkorencracker! Lekker met een paar tomaatjes of komkommer en wat peper. Of gewoon op de borreltafel zetten als dip. Oosterse nacho’s, zou dat een ding kunnen zijn? 😉