Yeah, we’ve got a winner! Dit lekkere ananas-bladerdeegtoetje heb je mega snel gemaakt en is ook nog eens helemaal lactosevrij, vegan en zonder toegevoegde suikers.
Het ding met
toetjes
is dat je er niet n het hoofdgerecht nog een uur mee bezig wilt zijn. Daarvoor is dit dessert perfect! Je bent er berhaupt maar een paar minuutjes aan kwijt. Het enige dat je nodig hebt zijn een paar plakjes bladerdeeg, een bak kokosyoghurt, wat grof kokosschaafsel en een schoongemaakte ananas. Die laatste kun je tegenwoordig zelfs al
uitgekleed
en al bij de appie kopen, dus dan hoef je echt bijna niks meer te doen.
En omdat ananas zo lekker zoet is vind ik het totaal niet nodig om ook nog suiker aan de kokosyoghurt toe te voegen, daarnaast mag dat nu ook niet tijdens mijn
suikervrije challenge
. Maar je kunt natuurlijk altijd nog los met de poedersuikerbus op het eindresultaat.
Hou je niet van kokos? HOE DAN?! Just joking (maar stiekem snap ik het echt niet). Vervang de kokosyoghurt dan door volle Griekse yoghurt of een stevige plantaardige yoghurt en het kokosschaafsel door amandelschaafsel.