Ik heb een gezonde, gevulde speculaas-ontbijtcake voor jullie! Deze
Sinterklaasheld
is glutenvrij, vetvrij, ei-vrij, lactosevrij n superlekker.Ding ding ding,
jackpot
!
De afgelopen weken ben ik continu aan het bakken geweest voor mijn
upcoming boek
en de blog stond daarom even op een laag pitje. Gisteren was ik eindelijk klaar met al het bakken en fotograferen, maar deze gevulde speculaas-ontbijtcake zat nog steeds in mijn hoofd. Ondanks dat ik mezelf een bakpauze had beloofd, stond ik een dag na mijn deadline alweer doodleuk dit recept te testen. Gevalletje
when baking is life
.
Gelukkig slaagde deze topper van een ontbijtcake meteen, dat scheelt. Met
speculaaskruiden
en
amandelspijs
en al is ‘ie heerlijk in thema nu het bijna Sinterklaas is en buiten superkoud, nat en grauw begint te worden. Iedereen kan meegenieten omdat ‘ie glutenvrij en vegan is. Ook is de cake vrij van toegevoegde vetten en zitten er alleen de natuurlijke, gezond vetten uit de amandelen en meelsoorten in. Let me know wat je ervan vond!