Samen met vier andere bloggers verzorg ik voor Hero een kerstdiner, hoe leuk is dat? Ik heb de eervolle taak gekregen om van het (kerst)ontbijt een feestje te maken met bosbessenjam, oh yes!
Een feestje wordt het zeker met deze bosbessen cheesecake rolls. Ik bedoel, cheesecake én croissants als ontbijt, dat is de zoete hemel als je het mij vraagt. Daarnaast zijn ze ook heel makkelijk om te maken, dus hoef je niet mega vroeg je bed uit om dit op tafel te kunnen zetten.
Snak jij naar nog meer kerstdiner inspiratie? Check dan eens de Hero Jam Studio, deze staat vol met fijne recepten en inspiratie voor de Kerst of gewoon voor een ander jam moment.
Psssst! De bosbessen cheesecake rolls op mijn foto’s zijn gemaakt met de dubbele hoeveelheid van dit recept. Pas het dus lekker aan op het aantal eters aan jouw ontbijttafel. Ik kan je verklappen: deze rolletjes zijn in maar vijf (hongerige) mondjes gesneuveld.
Nieuwsgierig naar de recepten van de andere bloggers? Check ze via onderstaande links:
Feestelijke sandwich prikkers + 7 tips kerstbrunch van Sandra
Bietencarpaccio met frambozendressing & geitenkaas van Sabine
Geroosterde kip met abrikozenglaze van Pauline
Mini pavlova’s met kersenjam en chocola van Laura
Dit artikel is gesponsord door Hero. Ik schrijf alleen over producten waar ik volledig achtersta. Lees hier meer over in mijn disclaimer.
Bij bosbessen cheesecake rolls zijn een paar punten weggevallen 3 +5. ook de ovenstand, kan iemand dat aanvullen?
3+5 zijn foto’s..ovenstand zou ik gelijk houden met de stand op de verpakking van de croissants..uit mijn hoofd is dat 200 normaal en 180 hete lucht stand.
Hi Dina, ik sluit me inderdaad aan bij de reactie van Carola hieronder. Ik had de oven op 180 graden gezet.