Dit choco-banaan ontbijthavermoutje is gemaakt zonder chocolade of geraffineerde suikers, maar is su-huper lekker. Mijn lievelings welteverstaan.
Lekkere timing zal je denken. Het is 24 graden buiten en ik kom aanzetten met een warm havermoutje. I know I know, maar belofte maakt schuld. Vorige week deelde ik een kiekje van dit hemelse choco-banaan havermoutje op Instagram en jullie smeekten massaal om het recept. Gelukkig smaakt ‘ie net zo lekker als het warm OF koud is buiten en heb ik me daar tot nog toe ook weinig van aangetrokken. Als ik zin heb in dit ontbijtje, dan kan niks me tegenhouden.
Wat ik fijn aan vind aan dit choco-banaan ontbijthavermoutje is dat het je meteen een mega powerboost geeft en lekker lang verzadigd dankzij de havermout. Doordat ik amandelmelk gebruik is het lactosevrij (en vegan!) en met de juiste havermout ook glutenvrij. Maar daarnaast is het gewoon ook intens fijn om met je ontbijt al in choco-sferen te zijn.