Wat heeft dit experiment goed uitgepakt! Een supermakkelijk recept voor pindakaas chocolade fudge met maar vier ingrediënten voor iedereen die net zo gek is op deze combinatie als ik.
Deze pindakaas chocolade fudge smelt weg in je mond als je er een hapje van neemt. De topping van gekruimelde rijstcrackers (ik gebruikte trouwens die van Rude Health, fan!) zorgt nog voor een lekkere crunch en dat maakt dit hapje op en top hemels.
Zoals jullie weten deel ik elke vrijdag meestal een mega zoet, zondig recept en elke maandag een puur en gezonder zoetje, maar deze pindakaas chocolade fudge viel daar een beetje tussenin. Hij is lactosevrij, glutenvrij en vegan, maar omdat ‘ie alleen uit kokosolie, chocolade en pindakaas bestaat heb ik toch besloten ‘m vandaag met jullie te delen. Gelukkig zit er geen lading boter, suiker en gecondenseerde melk in deze fudge, dus mag je lekker een stukje extra nemen. En dat wil je, want hij is ZO ONTZETTEND LEKKER! Maken maken maken dus.
Wat vinden jullie ervan als de recepten op vrijdag af en toe ook iets bewuster worden? Nog steeds lekkere cheesecakes en epic baking taarten, maar dan een slagje gezonder of juist helemaal vegan, lactosevrij of glutenvrij!
Let me know what you think! X