Hou je van mojito’s? Dan vind je deze Mojito Genoise taart vast fantastisch om te maken. Het is een recept van Lorraine Pascale, een Brits model én kok. De taart is gemaakt van een ontzettend luchtig beslag, daartussen zit een zoete muntsiroop, om de taart zit een botercrème gesmeerd en daarop zitten stukjes gekarameliseerde pecannootjes geplakt.
Ik moet je wel waarschuwen: je bent lang bezig met deze bewerkelijke taart. Maar het resultaat mag er dan ook zijn. Mojito time!
Hey Mariette!
Wat leuk dat je je (geheime) blog hebt gedeeld! Dit moet je inderdaad niet geheim houden! Je blog ziet er namelijk heel goed uit 🙂 Ik zal je linkje delen op twitter, misschien helpt dat ook met de bezoekersaantallen 🙂
groetjes
Seren
Hoi Mariëtte!
Ik wil deze taart graag gaan maken, maar vroeg mij af of je wel witte rum gebruikt hebt aangezien de taart in het midden zo donker van kleur lijkt (waar de cake is ingesmeerd met suikersiroop). Of heb je misschien donkere suiker gebruikt?
Groetjes Romy
Hi Romy, je hebt helemaal gelijk. Dit moet (licht) bruine basterdsuiker zijn. Ik pas het meteen even aan. Groetjes Mariette