Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

VIDEO: Pinda nice cream

Zoetrecepten

YES! Tijd voor een nieuwe video. En wel een hele zomerse, want ik ga IJS met jullie maken. De gezonde variant van ijs: nice cream.

Dit pinda nice cream is één van mijn favoriete combinaties, want pindakaas & banaan. Een gouden combi. Zeker wanneer je home made pindakaas gebruikt. Je hebt maar drie ingrediënten en vijf minuutjes nodig. Ik laat je in mijn nieuwe video zien hóe.

Mijn video’s hebben trouwens een volledig nieuwe look & feel gekregen. Laat je even weten wat je ervan vindt?

Door op bovenstaand beeld te klikken kunnen jullie de video bekijken (of klik anders hier). Maar zoals jullie van mij gewend zijn, heb ik het recept ook nog even uitgeschreven. Zie onder deze foto!

pinda nice cream

Zoetrecepten

VIDEO: Pinda nice cream

Door | 5 minuten | 2 personen

Dit heb je nodig

  • Twee flinke rijpe bananen
  • 2 el pindakaas
  • 1 el geroosterde pinda’s

  En zo doe je het

  1. Voorbereiding: snijd de rijpe bananen in plakjes. Leg ze op een bakpapiertje en rol deze steeds om zodat de plakjes elkaar niet raken. Je kunt ze ook in een plastic zakje doen, maar dan vriezen de stukjes waarschijnlijk weer aan elkaar vast. Leg ze minimaal vier uur in de vriezer.
  2. Doe de plakjes banaan samen met de pindakaas in een blender/keukenmachine (deze moet wel goeie power hebben) en maal tot het en gladde massa is. Veeg eventueel tussendoor de stukjes naar beneden van de zijkant van de kom.
  3. Hak de pinda’s in grove stukjes, verdeel het ijs over twee bakjes en top af met de stukjes pinda en eventueel wat zoutvlokjes/cacaonibs.
  ENJOY ZOETJES! Heb jij deze "VIDEO: Pinda nice cream" gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show het resultaat via Instagram (tag me @zoetrecepten) of mijn Facebookpagina. Vind ik leuk! Elke week deel ik het mooiste kiekje via Instagram. XOXO Mariette

  Bekijk ook

  6 antwoorden op “VIDEO: Pinda nice cream

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.