Mijn vriend en ik zijn over het algemeen een heel goed team in de keuken. Ik ben bezig met alle ingrediënten, beslagkommen of de mixer en hij ruimt ondertussen de bende op die ik maak en springt bij wanneer mijn arm lam is geworden van een dik beslag. In zijn eentje gaat het er meestal iets minder goed aan toe, hihi.Maar er is één recept waar hij steengoed in is en waarvan hij weet dat hij me er heel blij mee kan maken. Appelbollen met vanillesaus. Zijn appelbollen zijn echt een heerlijke treat wanneer het koud is buiten en je ’s avonds lekker samen op de bank kruipt met een kop thee. Maar ze kunnen ook prima als toetje dienen, wanneer het hoofdgerecht niet te zwaar is.
Aan de hand van Thomas’ persoonlijke recept ben ik ook aan het bakken geslagen. En ik moet toegeven, wanneer hij ze maakt zijn ze toch wel lekkerder…
Lijkt me erg lekker! 😉
Hallo,
Is 30 gr kaneel niet heel erg veel? 😀
Hi Bianca, dat ben ik met je eens, twee theelepels lijkt me voldoende! Je moet wel een lekker sterk kaneel suikermengsel krijgen.