Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Nuttylicious bonbons

Zoetrecepten

Yay, dit is zo’n lekker en makkelijk receptje! Je hebt er maar twee ingredinten voor nodig en dan kun je al aan de slag.

Je kunt deze nuttylicious bonbons vullen met elke soort notenpasta die je lekker vindt. De


vanille cashewpasta


is mijn persoonlijke favoriet, die zie je ook op de foto. Maar met


homemade pindakaas


of


chocolade hazelnootpasta


zijn ze ook yum-my.

Als je vegan chocolade gebruikt (zoals de pure repen van Tony’s) dan zijn deze bonbonnetjes ook nog eens helemaal lactosevrij n vegan. Superlekker als klein hapje voor bij de koffie of thee, na een diner.

Nuttylicious bonbons

Zoetrecepten

Nuttylicious bonbons

Door | 30 minuten | 24 personen

Dit heb je nodig

  • 100 gram (vegan) chocolade
  • Notenpasta
  • Siliconen ijsblokjesvorm

En zo doe je het

  1. Vries de ongevolde ijsblokjesvorm een paar uur van tevoren in.
  2. Smelt de chocolade au bain-marie . Doe een klein theelepeltje chocolade in elk ijsblokjesvormpje en beweeg de vorm heen en weer zodat de chocolade het hele vormpje bedekt. Doordat de vorm was ingevroren zal de chocolade al snel opstijven.
  3. Laat de ijsblokjesvorm een kwartier volledig uitharden in de vriezer.
  4. Vul elk met chocolade bedekt vormpje met notenpasta. Dek af met een half theelepeltje chocolade en zet in de koelkast om op te stijven.
  5. Als de chocolade volledig is uitgehard kun je de bonbons voorzichtig uit de vormpjes drukken.

BEWAREN: een paar weken in een afgesloten bakje.

ENJOY ZOETJES! Heb jij deze "Nuttylicious bonbons" gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show het resultaat via Instagram (tag me @zoetrecepten) of mijn Facebookpagina. Vind ik leuk! Elke week deel ik het mooiste kiekje via Instagram. XOXO Mariette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *