Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Waar ben je naar op zoek?

De website www.zoetrecepten.nl staat onder beheer van Mariette van Tuyl (de eigenaresse). Aan de inhoud van Zoetrecepten kunnen geen rechten worden ontleend. Zoetrecepten is met veel zorgvuldigheid opgesteld en wordt met veel liefde en zorg bijgehouden. Ondanks dat ik hard mijn best doe om de inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en aan te vullen, wil het nog wel eens gebeuren dat er een foutje insluipt. Jullie begrip hiervoor wordt op prijs gesteld.

AUTEURSRECHTEN
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij www.zoetrecepten.nl. Alle content op www.zoetrecepten.nl is geproduceerd door de eigenaresse van deze website. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Mariette van Tuyl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Wanneer de content niet door www.zoetrecepten.nl is geproduceerd, staat er een bron vermeld. Is uw content (deels) overgenomen op onze site en/of is uw site gelinkt op onze site en heeft u daar problemen mee, neem dan contact met ons op en wij maken dit graag ongedaan. Deze website kan ook links bevatten naar andere websites. Houdt u er rekening mee dat wanneer u klikt op een van die links, u deze site mogelijk zult verlaten en een andere website gaat bezoeken die niet van ons is. Deze sites kunnen onafhankelijk van ons informatie verzamelen over u en wij raden u aan de privacy verklaringen van deze gelinkte sites te lezen.

ADVERTORIALS
Advertorials zijn recepten of blogposts waarvoor ik betaald krijg. Deze kun je duidelijk herkennen doordat ik dit onderaan elke advertorial aangeef. Dit geldt ook voor gesponsorde recepten en blogposts waarvoor ik een gratis artikel heb ontvangen. Ik schrijf nooit over een product waar ik niet volledig achter sta. Ik test en probeer het product altijd voordat ik hierover schrijf en daarnaast is de inhoud van het artikel volledig door Zoetrecepten geschreven.

De banners die verschijnen op Zoetrecepten.nl zijn echter niet altijd onze eigen keuze: deze worden geplaatst door Google en ons mediabureau AdFactor. Ik hou dan ook goed in de gaten of dit voldoende aansluit bij Zoetrecepten en onderneem hier anders actie op.

Door advertorials en banners te plaatsen, kan alle energie en tijd die ik steek in Zoetrecepten zich een beetje terugbetalen. Dit zorgt ervoor dat ik jullie nog zal kunnen blijven verrassen met de fijnste recepten en inspiratie!