Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Onthulling cover PUUR ZOET + pre-order mogelijkheid!!

Zoetrecepten

Als kers op de taart na mijn hele feestwinweek is mijn laatste cadeautje aan jullie de onthulling van de cover van PUUR ZOET én wat meer info over wat je kunt verwachten van de inhoud.

Op de voorkant zie je mijn ultieme epic baking exemplaar uit het boek shinen. Is het geen pareltje? Blij, trots, alles! Wat vinden jullie?

Het is niet bepaald makkelijk om het zo lang geheim te houden, maar ik wilde het delen samen met ander tof nieuws. Vanaf heden is pre-orderen namelijk mogelijk! Dat kan via onderstaande link, in het roze. Door omstandigheden is de verschijningsdatum iets verlaat en zal PUUR ZOET 21 maart 2018 beschikbaar zijn. Reserveer dus alvast een exemplaar zodat ‘ie meteen op je mat valt zodra dat kan.

Reserveer PUUR ZOET nu via deze link voor 24,99!

Voorkant PUUR ZOET

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Een bewust bakboek met meer dan 80 zoete recepten die passen bij een gezonde lifestyle. Geen ingewikkelde recepten, lange ingrediëntenlijsten of onmogelijke producten. Ik kies juist voor toegankelijke ingrediënten en veel variatie, zodat iedereen ermee aan de slag kan. Die variatie maakt meteen ook dat veel recepten glutenvrij, lactosevrij en/of vegan zijn.

Zie PUUR ZOET als een basisbakboek tot het gezondere bakken. Het begint met een rondleiding door alle ingrediënten die ik het liefst gebruik. Daarbij vertel ik niet alleen welke ingrediënten dit zijn, maar ook waarom ik ze gebruik en welk effect ze op je baksel hebben. Op die manier leer je hoe je zelf aan het experimenteren kunt slaan met recepten die je al kent, maar graag eens een slag gezonder wilt maken of tot een glutenvrij, lactosevrij of vegan baksel wil omtoveren.

Zoete recepten zullen nooit écht gezond zijn, maar je kunt er wel op een meer bewuste en gezonde manier mee omgaan.

Na alle info over ingrediënten begint het feest pas echt. Zeven hoofdstukken vol recepten. Dat begint met alle benodigde basisrecepten om je vervolgens te laten zien hoe je deze verwerkt in de lekkerste ontbijtjes, tussendoortjes, koek, taarten, feestrecepten en natuurlijk toetjes. Op verschillende manieren laat ik je zien hoe je een recept makkelijk een slag gezonder kunt maken, maar af en toe geef ik ook tips om zo’n gezond zoetje een zondig randje te geven. Balans is alles!

Onderstaand nog een klein extra previewtje van mijn boek, uit de brochure van mijn uitgeverij Forte Culinair. Ik stuiter van ongeduld al bijna van mijn stoel af hier. Heb jij dat nou ook? Reserveer mijn boek dan alvast en ontvang ‘m als één van de eersten eind maart 2018! <3

Forte voorjaarsbrochure

18 antwoorden op “Onthulling cover PUUR ZOET + pre-order mogelijkheid!!

 1. Hallo,

  Echt zo Leuk!! Ik kijk al uit naar je boek.
  Mijn zus heeft lactose dus dan is dit boek wel ideaal. Heel veel boeken zijn in het engels als het om lactose vrije recepten gaat.

 2. Hey Mariette,

  Alvast heel hartelijk gefeliciteerd met je boek!

  Besteld/gereserveerd en wordt gratis bezorgd op: 21-03-2018 😉
  Dat gaat nog wel lang duren…
  Ik hoop dat ook de recepten er in staan die nu onze favoriet zijn.

 3. En de post heeft het boek inderdaad bezorgd zoals ik gisteren schreef, had Bol het verzonden 🙂
  Nu eerst even snel doorbladeren en me laaten verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.