Als kers op de taart na mijn hele feestwinweek is mijn laatste cadeautje aan jullie de onthulling van de cover van PUUR ZOET én wat meer info over wat je kunt verwachten van de inhoud.
Op de voorkant zie je mijn ultieme epic baking exemplaar uit het boek shinen. Is het geen pareltje? Blij, trots, alles! Wat vinden jullie?
Het is niet bepaald makkelijk om het zo lang geheim te houden, maar ik wilde het delen samen met ander tof nieuws. Vanaf heden is pre-orderen namelijk mogelijk! Dat kan via onderstaande link, in het roze. Door omstandigheden is de verschijningsdatum iets verlaat en zal PUUR ZOET 21 maart 2018 beschikbaar zijn. Reserveer dus alvast een exemplaar zodat ‘ie meteen op je mat valt zodra dat kan.
WAT KUN JE VERWACHTEN?
Een bewust bakboek met meer dan 80 zoete recepten die passen bij een gezonde lifestyle. Geen ingewikkelde recepten, lange ingrediëntenlijsten of onmogelijke producten. Ik kies juist voor toegankelijke ingrediënten en veel variatie, zodat iedereen ermee aan de slag kan. Die variatie maakt meteen ook dat veel recepten glutenvrij, lactosevrij en/of vegan zijn.
Zie PUUR ZOET als een basisbakboek tot het gezondere bakken. Het begint met een rondleiding door alle ingrediënten die ik het liefst gebruik. Daarbij vertel ik niet alleen welke ingrediënten dit zijn, maar ook waarom ik ze gebruik en welk effect ze op je baksel hebben. Op die manier leer je hoe je zelf aan het experimenteren kunt slaan met recepten die je al kent, maar graag eens een slag gezonder wilt maken of tot een glutenvrij, lactosevrij of vegan baksel wil omtoveren.
Na alle info over ingrediënten begint het feest pas echt. Zeven hoofdstukken vol recepten. Dat begint met alle benodigde basisrecepten om je vervolgens te laten zien hoe je deze verwerkt in de lekkerste ontbijtjes, tussendoortjes, koek, taarten, feestrecepten en natuurlijk toetjes. Op verschillende manieren laat ik je zien hoe je een recept makkelijk een slag gezonder kunt maken, maar af en toe geef ik ook tips om zo’n gezond zoetje een zondig randje te geven. Balans is alles!
Onderstaand nog een klein extra previewtje van mijn boek, uit de brochure van mijn uitgeverij Forte Culinair. Ik stuiter van ongeduld al bijna van mijn stoel af hier. Heb jij dat nou ook? Reserveer mijn boek dan alvast en ontvang ‘m als één van de eersten eind maart 2018! <3
Wat een mooi boek! En een prachtige cover!♡
Superlief, dankjewel!
Super leuk!!! Ga ik zeker bestellen. Ga je ook een boek met alleen maar cheesecakes maken? 😉
Jeeeej! Als het aan mij ligt wel ja 😀
Hallo,
Echt zo Leuk!! Ik kijk al uit naar je boek.
Mijn zus heeft lactose dus dan is dit boek wel ideaal. Heel veel boeken zijn in het engels als het om lactose vrije recepten gaat.
Ah wat leuk, dat komt zeker goed uit! Boordevol lactosevrije recepten én tips hoe je makkelijk ingrediënten kunt vervangen 😀
Wat een heerlijk zoet boek lijkt me dat! En een mooie omslag💖
Ik kan niet wachten!! 😃👍😘
Yaaaay, dankjewel 😀 <3
Lieverd! Wat mooi. Kan niet wachten…
Thanks lieve Lian! Ik ook niet hihi.
Hey Mariette,
Alvast heel hartelijk gefeliciteerd met je boek!
Besteld/gereserveerd en wordt gratis bezorgd op: 21-03-2018 😉
Dat gaat nog wel lang duren…
Ik hoop dat ook de recepten er in staan die nu onze favoriet zijn.
Yay, superleuk! Inderdaad nog eventjes geduld hebben.. Heb ik zelf ook moeite mee 😉
Kan niet wachten tot het eind december is! Nu al zin in om van alles te gaan proberen!
Hij komt 21 maart al uit! Of staat ‘ie nu al op je lijstje voor Kerst? 😄😄
Mooi boek lijkt me dit 🙂 Ben benieuwd naar de recepten !
Zo leuk! Heel benieuwd wat je ervan zult vinden ook natuurlijk 😀
En de post heeft het boek inderdaad bezorgd zoals ik gisteren schreef, had Bol het verzonden 🙂
Nu eerst even snel doorbladeren en me laaten verrassen!
Super!! Geniet ervan! Benieuwd wat je vindt natuurlijk.