Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

IK HEB GROOT NIEUWS VOOR 2018!

Zoetrecepten

De afgelopen maanden (zeg maar gerust half jaar) ben ik héél druk geweest met een ongelofelijk gaaf, over de top leuk, fantastisch project. Vandaag mag ik mijn roze wolk eindelijk met jullie delen, geen geheimen meer!

IK GA EEN BOEK MAKEN. 

Zo, dat is eruit. Ik moet mezelf soms nog even knijpen. Mijn grootste droom komt uit. Mijn eigen bakboek! Laat ik beginnen bij het begin.

ZO BEGON HET
Het is inmiddels meer dan driekwart jaar geleden dat Forte Uitgevers mij benaderde. Ze waren getipt door lieve Laura’s Bakery over mijn concept van ‘gezondigen‘. We gingen samen om de tafel zitten en al snel lag er een heel tof idee op de plank. Dat idee werd een heus uitgewerkt concept, waarna ik het contract met de Uitgeverij ondertekende. Shit just got real. Inmiddels ben ik heel veel beslag, zweet en gelukstranen verder en heb ik veel om jullie over bij te praten.

PUUR ZOET

WHAT TO EXPECT
Ik stel je graag aan mijn pareltje voor. PUUR ZOET, is de naam. Een boek met meer dan 80 zoete recepten die passen bij een gezonde lifestyle. Yes dat hoor je goed, een boek dat volledig in het teken staat van zoet gezondigen. Heerlijke zoetjes met pure en voedzame ingrediënten, zodat je op een gezondere manier alsnog lekker kunt (ge)zondigen. Veel van deze recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en/of vegan. Zo kan iedereen altijd meegenieten! Daar gaat het om toch?

Het boek staat vol met basisrecepten, ontbijtjes, tussendoortjes, traktaties, taarten, toetjes. Maar dat is nog niet alles. Ik vertel je ook veel over de ingrediënten die ik gebruik, wat ze doen met het baksel en hoe je ze kunt vervangen. En ik laat je zien hoe je een ‘gewoon’ recept gemakkelijk een slag gezonder kunt maken. Zo hoop ik je niet alleen te inspireren met mijn eigen recepten, maar ook wat te leren zodat je lekker zelf aan het experimenteren slaat.

Half februari 2018 vind je mijn boek in de winkels. AAAAH!!

WAAROM GEEN CHEESECAKE OF EPIC BAKING
Oh geloof me. Er staan cheesecakes in dit boek en zélfs een heus epic baking exemplaar. Maar dan een stuk gezondere varianten, hoe tof is dat?

Natuurlijk wijd ik dolgraag ooit ook een volledig boek aan mijn grenzeloze liefde voor cheesecake of de kunsten en trucjes achter epic baking. Al jaren fantaseer ik over mijn eigen bakboek(en) en de ideeën die ik daarvoor heb zijn grenzeloos. Maar alles op z’n tijd, want wat ik doe wil ik goéd doen.

EN NU?
Als je mijn food diaries of Instastories trouw hebt gevolgd, dan heb je je vast geërgerd aan mijn geheimzinnige afspraken ‘waar ik nog niks over kon vertellen’. Het hoge woord is er inmiddels uit en ik ga jullie er vanaf nu álles over vertellen. Van voor naar achteren. Het bedenken van meer dan 80 recepten, het proef- en testbakken, de stijl en vormgeving van het boek, het schrijven van informatieve achtergrond artikelen, een persoonlijke fotoshoot en natuurlijk het fotograferen van al die heerlijke receptjes. Oh my! En ondertussen natuurlijk mijn blog draaiende houden. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten kan ik je vertellen. Maar wát is het tof.

Aankomende maanden kunnen jullie regelmatig een blog verwachten waarin ik jullie meeneem in dit proces. Heb je vragen? Wat wil je weten? Let me know! En ik ben natuurlijk HEEL benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs, Mariette

PUUR ZOET

Bekijk ook

43 antwoorden op “IK HEB GROOT NIEUWS VOOR 2018!

 1. Wat gaaf!
  Die gaat meteen op mijn verlanglijstje! ( ik ben 14 februari jarig, dus dat lukt dan misschien net😬😀)
  Gefeliciteerd en deze trouwe fan kijkt er erg naar uit!!!

 2. Wat een supernieuws!! Ik was me al aan het afvragen wat het grote nieuws zou zijn (allerlei hersenspinsels passeerden de revue😉) Ik vind het echt héél gaaf voor je!😙 En uiteraard kan ik niet wachten tot februari!!👍💖

 3. WOW geweldig! Zo ontzettend leuk dat er een droom is uitgekomen.
  Gefeliciteerd, ik duim dat het razendsnel uitverkocht is.
  Geniet en fantaseer………..🍾🍷🍰
  Tijd voor een feestje😉

 4. Gefeliciteerd!! Wat super en ja ik denk zeker heel spannend en druk voordat je zo’n ei gelegd hebt! Je hebt mij in elk geval heel nieuwsgierig gemaakt!! En vind het super van/ voor je 👍 groetjes Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.