Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

December op Zoetrecepten = FEEST

Zoetrecepten

December is natuurlijk is al een feestmaand, maar ik ga ervoor zorgen dat deze decembermaand pas écht FEEST wordt, op Zoetrecepten. Wanna know why and how?

In oktober vier ik altijd mijn Zoetrecepten-verjaardag met jullie. Vijf jaar is mijn pareltje dit jaar geworden, wauw. Door alle boekdrukte heb ik het even aan mij voorbij laten gaan, maar dat betekent niet dat ik het niet knetterhard in kan halen! Gaan we doen. En dit is hoe, met:

 • Een nieuwe website
 • Cocktails
 • Winacties
 • Méér content
 • Méér zondige zoetjes

Jaaaaaaa guys, eindelijk staat mijn nieuwe website live! Twee maanden geleden sleepten Thomas en ik de prijs voor Beste Blogdesign binnen tijdens de Foodblogawards 2017. Waan-zinnig, maar ook een beetje gek omdat wij achter de schermen alweer bezig waren met een nieuw design. Een design dat nog veel meer op jullie wensen is afgestemd en in een fris jasje is gestoken. Aankomende week komt er een artikel live waarin ik jullie een goede rondleiding ga geven.

First things first. Cocktails bedoel ik dan natuurlijk. Waarom plaats ik die niet vaker op Zoetrecepten? Ik drink ze namelijk best veel. Dat mijn vriendinnen me ‘Miss Sterk’ noemen als we een avondje bij mij of in de stad gaan borrelen, zegt genoeg denk ik. Elke donderdag kun je minstens 1 winterse cocktail op Zoetrecepten verwachten. Dit weekend trap ik als extra’tje al lekker af met mijn favo cocktail. Nog andere suggesties? Ga los in de comments! Vind ik leuk.

Wie jarig is trakteert, dus ik heb toffe producten geregeld die jullie kunnen winnen. Een week lang kun je elke dag kans iets winnen. Hou Zoetrecepten, Instagram of Facebook goed in de gaten, want niet alle winacties zullen via de blog terug te vinden zijn.

En natuurlijk extra veel content. Door mijn boek heeft de blog op een iets lager pitje gestaan, maar dat ga ik dubbel en dwars goedmaken. Elke week meerdere inhoudelijke artikelen over bakken en ingrediënten, maar ook extra veel feestelijke zoete recepten. De perfecte taart voor Kerst, het ultieme ontbijt of een makkelijk en onweerstaanbaar dessert. Je gaat het allemaal voorbij zien komen!

Dit betekent ook dat de ‘gezonde’ zoetjes die altijd op maandag online komen, deze maand iets zondiger zijn. Dat mag best in december, vind ik. In januari gaan we het weer heel gezond aanpakken. Daar heb ik al een heel leuk plan voor, maar dat komt later. Eerst FEEST! Heb je er zin in?

Bekijk ook

14 antwoorden op “December op Zoetrecepten = FEEST

 1. Wauw, wat is je nieuwe website mooi geworden! 😀 Echt super!
  Ik ben heel nieuwsgierig naar je cocktails 😀 die lusten wij hier ook wel 😀
  Producten kunnen winnen is altijd leuk en ik ben ook echt heel erg benieuwd naar je nieuwe zoete recepten, met de feestdagen in aantocht is alles welkom… 😀

  Heel veel succes met alles!

 2. Miss Sterk😂😂 Geweldig!! Ben benieuwd naar je recepten!!😉
  Wat een mooie site is het geworden! Goed gewerkt💪 En natuurlijk die ik mee met hr winacties…als grote ‘zoetfan’ Word ik hier héél blij van 😄
  Een feestelijke maand toegewenst 😙

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.