Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Weekend tip: Festival der Zoete Verleidingen

Zoetrecepten

Thuisblijvers opgelet! In het weekend van 3 t/m 5 augustus vindt het Festival der Zoete verleidingen plaats in Sleen, vlakbij Assen. Een festival dat 100% in het teken staat van jawel, zoet, zoet en nog eens zoet!

Op dit festival kun je drie dagen lang taartjes eten, workshops bijwonen en je laten inspireren door andere gepassioneerde taartenbakkers of patissiers. Sounds like a sweet foodie heaven right? Het festival vindt plaats rondom de boerderij van Brownies per Post, waar een grote markt zal zijn waar je leuke serviezen, fijne bakbenodigdheden, kookboeken en nog veel meer kunt kopen. Er is ook een heuse taartenbakwedstrijd! In de jury hiervan zitten niemand minder dan Rutger van den Broek en Sarena Solari. Zij geven trouwens ook bakdemo’s waar je je voor op kan geven en ze staan op de markt met een eigen kraam.

Op de markt en in het baktheater vind je zowel aandacht voor zoet-zoet (snap je?;)), maar juist ook voor gebak dat gezonder, glutenvrij, lactosevrij en/of vegan is. Zo leuk! Eigenlijk zou ik ook een bakdemo geven uit mijn boek PUUR ZOET en een kraam runnen samen met mijn blogsister  in crime, maar helaas gaat het ons wegens persoonlijke omstandigheden niet lukken. Mega balen.

Anyways, des te meer reden voor jullie om dit heerlijke zoete festival niet te laten schieten. Vergeet ook vooral niet om je kids of neefje/nichtje mee te nemen, want ook voor hen is er van alles te doen!  Dus GO, voor een perfect zomers dagje uit! Check alle bakdemo’s, workshops en marktkramen op hun website of volg ze op Facebook.

Festival der Zoete verleidingen 1

Bekijk ook

4 antwoorden op “Weekend tip: Festival der Zoete Verleidingen

  1. Lees ik het nu goed, je bent er niet bij? Hè wat jammer! Had me leuk geleken om je op de zaterdag te ontmoeten. Wellicht een andere keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.