Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Things I like: zomer 2018

Zoetrecepten

De zomer is nog niet voorbij, maar wat heb ik een hoop nieuwe en leuke producten, events en initiatieven voorbij zien komen afgelopen weken. In deze nieuwe Things I like zet ik een aantal van mijn favorieten voor je op een rijtje.

Vorige maand was ik jarig en mocht ik een BBQ van de BBQ-boer uitproberen! Omdat ik het wat rustiger aan probeer te doen kwam dat extreem goed uit, want deze BBQ werd aan huis geleverd en zo kon ik mijn familie toch nog uitgebreid trakteren. Reden dat dit zo chill is: het is inclusief gas-BBQ, een ruime hoeveelheid BBQ-voedsel (in mijn geval vegetarisch), klassieke salades, stokbrood, sausjes, bestek én servies. We hoefden niks schoon te maken, het wordt de volgende dag gewoon weer opgehaald. Mijn lieve zus was zo lief om haar huis beschikbaar te stellen, want anders was dat lastig geworden op mijn Amsterdamse balkonnetje. Ik had er nog een extra groene salade bij gemaakt en deze chocolade bananen als toetje. Perfect and relaxed birthday! Afhankelijk van het soort BBQ dat je kiest, kun je al een BBQ voor 13,95 pp bestellen.

Als niet enorme ijsliefhebber vlogen de nieuwe ijssoorten me om de oren de afgelopen weken. Maar er is er eentje die mijn hart veroverd heeft: de Coco Frostick van Abbot Kinneys. Helemaal vegan en gemaakt met kokosyoghurt en pure chocolade. Heaven!

Dit is er ook eentje die genoemd mag worden: Oppo chocolate chip cookie dough icecream. Dat klinkt misschien niet zo vernieuwd, maar wel als je weet dat Oppo zich richt op ijs dat laag is in calorieën. Een halve beker à 250 gram levert je ‘maar’ 199 calorietjes op.

Oreo bestaat 10 jaar in Nederland en lanceerde daarom Oreo Birthday Party, een vrolijk koekje met discodip erin! Naast de vertrouwde Oreo Original, Oreo Thins en Oreo Double Crème vind je vanaf deze zomer ook Oreo Choc’o Brownie en Oreo Strawberry Cheesecake in alle supermarkten terug. Brownie is def mijn favoriet!

Het vrolijke boek Prosecco made me do it! – kwam uit. Dit vrolijk geïllustreerde boek introduceert de wereld van prosecco: niet meer weg te denken als hét ingrediënt voor een bruisende cocktail. Met meer dan 60 recepten voor sprankelende, zomerse cocktails. Van een Sunshine Superman tot een Ship to Shore, er is voor elke gelegenheid wel iets te schenken. En check vooral in onderstaand beeld eens hoe cool dit boek is vormgegeven. Je scoort ‘m voor maar 12,50 bij Bol.com via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.