Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Event tip: MjamTaart Cake & Bake Experience

Zoetrecepten

Er komt een heel zoet event aan: de MjamTaart Cake & Bake Experience, op 30 en 31 maart in De Broodfabriek in Rijswijk. Ik vertel je er vandaag wat meer over én je kunt kaarten winnen!

Jullie kennen Mjam taart waarschijnlijk allemaal wel: hét taartenmagazine van Nederland. Niet gek dan ook dat ze jaarlijks een zoet event organiseren op het gebied van bakken, taart decoratie, patisserie, chocolade, cupcakes en brood. Maar wat kun je precies verwachten van dit event? Ik vroeg het Patricia van Buuren-Schothorst, organisator van dit event:

“Hoe doen ze dat toch… lactose- en glutenvrij bakken, taarten vervoeren, chocolade tempereren? -Allemaal vragen waarop onze bezoekers graag het antwoord op willen weten. Tijdens de MjamTaart Cake & Bake Experience 2019 kunnen zij zich laten informeren en direct de producten kopen die zij hiervoor nodig hebben! Daarnaast is er aandacht voor de nieuwste trends, technieken, tips & trucs. Je ziet en beleeft het allemaal. Twee dagen leren, inspireren en creëren!”

DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS
Tijdens het event zullen tientallen enthousiaste zoetliefhebbers en -experts demonstraties of workshops geven en je alles vertellen over het werken met chocolade, marsepein, fondant en royal icing. In het schema viel mijn oog meteen op blogvriendin Marike Bol (van Oh my Pie!), die haar glutenvrije bakgeheimen zal delen. Daarnaast kun je ook van Annemarie Pronk, winnares van Heel Holland Bakt 2016, meester boulanger Hiljo Hillebrand én Levine van Doorne, auteur van diverse broodbakboeken, een toffe demo verwachten. Liever zelf aan de slag? Volg dan een workshop van Hans Spitsbaard in het Kenwood-theater of boek een (privé) workshop airbrushen op taart, suikerbloemen of bonbons maken of taart decoreren. Check alle beschikbare workshops hier en het demo schema hieronder.

WEDSTRIJDEN EN MEER
Naast tientallen workshops en demo’s zal ook de Holland Sugar Art Show voor de 10e keer in Nederland plaatsvinden. Tientallen kunstwerken van taart, cupcakes, koekjes en suikerbloemen, gemaakt door hobby- en thuisbakkers zijn te bewonderen. Een professionele jury beoordeelt de wedstrijdstukken maar ook het publiek mag haar zegje doen en stemmen op zijn of haar favoriete inzending.

Ook zullen er vele verkoopstands zijn waar je je kunt laten informeren of de producten kan kopen om meteen thuis aan de slag te kunnen. Zowel uit binnen- en buitenland showen merken toffe producten met fijne aanbiedingen.

KANSMAKEN OP 5 X 2 TICKETS
Yes! Ik mag 5 van jullie blij maken met 2 tickets voor dit leuke event. Laat in een reactie onder dit artikel of op Facebook achter met wie jij hierheen zou willen en dan maak ik over een week bekend wie de gelukkige winnaars zijn.

Kun je niet wachten? Bestellen van tickets, reserveringen voor workshops en inschrijven voor de wedstrijd kan op mjamtaartexperience.nl. Daar vind je ook alle info over dit zoete event.

MJAMTAART CAKE & BAKE EXPERIENCE

30 EN 31 MAART 2019 – 10.00 TOT 17.00

DE BROODFABRIEK IN RIJSWIJK

Bekijk ook

12 antwoorden op “Event tip: MjamTaart Cake & Bake Experience

 1. Ik zou heel graag samen met mijn moeder hierheen willen. Ze heeft een zware tijd achter de rug ivm een operatie , dus ik zou haar hier graag mee willen verassen

 2. Er zijn heel veel mensen die ik graag mee zou willen nemen; mensen waarmee ik een leuke bak-band heb!
  Maar toch zal ik voor mijn zus gaan. Zij kan heel goed een verzetje gebruiken! (Er zijn al ruim een jaar problemen met haar dochter, waardoor mijn zus niet goed aan haarzelf toe komt). Dus ik gun het haar! Is ze er even helemaal uit; aandacht voor iets leuks!

 3. Hallo Mariette,
  Ik ken genoeg mensen die ik mee zou willen nemen, maar eerlijk gezegd zou ik gewoon heel graag zelf gaan! Onze jongste dochter van 16 is nu al ruim 4 jaar ziek en gaat nu zo ver vooruit dat er eindelijk weer een heel klein beetje ruimte voor onszelf komt. Bakken was altijd een grote hobby, maar heb ik al die tijd niet meer kunnen doen. Maar o, wat kriebelt het! :)) Zo’n event is dan echt een feestje wat ik graag wil winnen!

 4. Hallo Mariette, ontzettend leuk weer deze winactie en fijn om te lezen dat je weer boven jan bent. Ik zou graag mijn dochters hierheen willen sturen. Hebben zij een topdag en heb ik even rust 😉

 5. Bakken is altijd al een hobby van mij geweest. Ik maak vaak de cheesecakes van jouw site, de lemon curd cheesecake is een favoriet hier thuis. Ook heb ik je boek, dus zou het leuk vinden je daar te kunnen spreken! Ik bak elk weekend wel dus zou dat graag een dagje omruilen om naar de Mjam Taart expierience te gaan met mijn man Tom.

 6. Ik zou graag met m’n vriendin gaan
  Ik gun haar een leuk uitje na een zwaar jaar voor ons beiden
  En we hoeven niet ver te reizen, eindelijk eens zo’n bake experience in de buurt
  Groetjes, Nelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.