
Mariette / 06 jul 2014
Wat is een glutenallergie, intolerantie of sensitiviteit?
Een intolerantie of sensitiviteit voor gluten is heel vervelend en belemmerend als je houdt van lekkere taarten, broodjes, koekjes
Een intolerantie of sensitiviteit voor gluten is heel vervelend en belemmerend als je houdt van lekkere taarten, broodjes, koekjes
Rijsmiddelen voor je taarten, cakes en koekjes. Waarom zijn er zoveel van?! Regelmatig kom ik baking soda tegen in (voornamelijk
Thank god! Heel Holland Bakt stopt niet bij het tv-programma. Naar aanleiding van het succesvolle bakprogramma hebben ze ook een
Linda Lomelino, een Zweedse foodblogster, heeft een nieuw boek uitgebracht: IJspret. Jullie kennen haar misschien al van haar boek Trendy taarten
Anderhalve week geleden viel het geweldige boek van Rutger van den Broek, winnaar van het eerste seizoen van Heel Holland
Afgelopen donderdag 3 april vond de boekpresentatie van het boek ‘Rutger bakt’ plaats. Voor degenen die het niet weten: Rutger van den
Een lactose-intolerantie kan knap lastig zijn, ben ik achter gekomen. Een paar maanden geleden kregen we vrienden over de vloer,
Vandaag kun je het nieuwe boek van Gaitri Pagrach-Chandra winnen: Zoete lekkernijen. Wil je weten hoe? Lees dan verder! Zoete
Ik vroeg het me al een tijdje af: wat is nu eigenlijk het verschil tussen een muffin en een cupcake?
Supergezond én lekker: de granaatappel Kijk, dat horen we natuurlijk graag. Iets dat superlekker is en ook nog eens supergezond.