Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Things I like: cadeautips Kerst 2017

Zoetrecepten

De vorige things I like is alweer even geleden, maar deze keer een KERSTEDITIE! Ben of ken je een echte foodie en ben je op zoek naar een klein of groter cadeau? Ik heb een paar toffe tips.

Mijn eerste cadeautip zie je hierboven op de foto al. Een mason jar met homemade baksels. Ga bijvoorbeeld voor een pot vol pindarotsjes, kletskoppen of nuttylicious bonbons. Of doe eens gek en maak een onweerstaanbare lading salted caramel.

Cadeautip nummerrrr 2: kerstballen! Welke foodie wordt er nu niet gelukkig van eten in z’n boom? Een heuse trend deze Kerst. Van links naar rechts kun je deze ballen halen bij: Albert Heijn, Hema en Wild Poppies. Ik heb ze allemaal, op de hamburger na, en vulde de boom verder op met kerstkransjes en roze-witte lolly’s.

 

Dit vind ik een uitvinding! Een wijnkoeler zonder dat je hele fles nat wordt (je weet wel, door die bak met ijs die altijd binnen no-time is gesmolten) of zonder dat je ‘m moet verstoppen onder een maf hoesje. Maffe hoesjes vind ik overigens heus wel leuk. Máár, deze vriend steek je gewoon in je fles en je krijgt er een fijne schenkteut bij! Verkrijgbaar in verschillen prijzen, variërend van 15 tot 37 euro.

Wijnkoeler

 

Cadeautip nummer vier is er eentje (eigenlijk twee) waar je elke bakker blij mee maakt: Laura’s Bakery het basisbakboek én haar nieuwe parel, het bakboek. Ik ben supertrots op mijn blogvriendinnetje Laura, want het zijn fantastische boeken. Haar basisbakboek kun je nog tot donderdag winnen via mijn Instagram– of Facebookpagina. Als klein voorproef op haar tweede boek kun je deze stroopwafeltaart bekijken. Overtuigd?

 

Deze schort van Diamant Sabatier vind ik wáánzinnig. Zowel voor man als vrouw is deze supervet en gewild. En tot aankomende vrijdag kun je ‘m winnen via mijn Facebookpagina! De schort is er trouwens niet alleen in deze chocolade bruine kleur, maar ook in een prachtige cognac uitvoering.

Schort Diamant Sabatier Schort Diamant Sabatier

 

Bonustip! Niet alleen met Kerst, maar ook over een paar maanden nog genieten van je kerstcadeau? Pre-order mijn boek PUUR ZOET dan en hij valt eind maart door je brievenbus!  Met meer dan 80 zoete bakrecepten die een flinke slag gezonder en veelal glutenvrij, lactosevrij of vegan zijn.

Voorkant PUUR ZOET

Sommige van bovenstaande producten heb ik gekregen ter review. Ik schrijf alleen over producten waar ik volledig achtersta. Lees hier meer over in mijn disclaimer.

Bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.