Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

MOEDERDAG WINACTIE: 2x mijn boek + volle goodiebag

Zoetrecepten

Houdt jouw moeder (of jij!) mega van bakken, maar dan liever wel een slag gezonder? Komt dat ‘ff goed uit! Deze week geef ik twee volle goodiebags weg, inclusief mijn boek PUUR ZOET. Doe jij mee?

UPDATE! De winactie is gesloten. De gelukkige winnaars zijn Iris Tesselaar en Merel Groen. 

Helaas niet gewonnen? Je kunt je moedertje (of jezelf;)) natuurlijk nog steeds trakteren op PUUR ZOET. Als je ‘m shopt via deze link (klik) dan help je Zoetrecepten ook een handje.

Op 21 maart heb ik mijn boek PUUR ZOET gelanceerd en voor alle aanwezige pers was er een goed gevulde goodiebag. Daarin zaten mijn favoriete (wel én niet eetbare) producten. Speciaal voor jullie heb ik twee goodiebags apart gezet om nu deze toffe Moederdag winactie online te kunnen zetten! Check onderstaand de inhoud van de goodiebag en daaronder hoe makkelijk je al meedoet.

INHOUD GOODIEBAG
De tasjes zelf heb ik hoogstpersoonlijk ontworpen! Er zijn twee versies zoals je ziet en ik vind ze beiden nog steeds awesome. Maar dan, what’s in the bag? Natuurlijk mijn bewuste bakboek PUUR ZOET, met 80 glutenvrije en lactosevrije recepten en bijna 60 vegan recepten. Daarover lees je hier alles. De rest leg ik hieronder uit en ik begin links bovenaan:

 1. RUDE HEALTH. Dit zijn een soort rijstwafels, maar dan nóg lekkerder. Ik ben hier zo fan van en eet ze bijna elke dag.
 2. BIOTODAY. Een goeie plantaardige drink mag niet ontbreken als je met PUUR ZOET aan de slag gaat! En deze is echt top.
 3. MEPAL. Ik hou van de kleurige kommen van Mepal. Dit kleinere kommetje vind ik superhandig bij het afwegen van ingrediënten!
 4. LE CREUSET. Een mega fijne bakkwast om je vormen in te vetten! Ook die mag niet ontbreken in de keuken van een thuisbakker.
 5. TONY’S CHOCOLONELY. Moet ik hier nog iets over zeggen? Alleen maar liefde voor deze slaafvrije (en in dit geval pure!) chocolade.
 6. HEMA. Blije rietjes, ik kan er niet genoeg van hebben. Steek er eentje in je smoothie of in een ander drankje en het smaakt sowieso goed.
 7. VERSTEGEN. Twee potjes van mijn favoriete kruiden: speculaaskruiden en kaneel. Die zul je veel nodig hebben in mijn recepten!
 8. HERO. Oh yes, appelstroop van Hero! Rijk aan ijzer en een fijn zoetmiddel voor je bewuste baksels.
 9. BITES WE LOVE. Met de snackzakjes van Bites we love kom je je dag goed verzadigd én gezond door, heerlijk.
 10. MISTER KITCHEN. Wie is er niet gek op hun pindakaas? In de goodiebag kun je sinaasappel-rozijn OF cranberry-kaneel vinden.

En omdat foto’s meer zeggen dan woorden:

Moederdag winactie

ZO DOE JE MEE
Zoals je al hebt kunnen lezen is het een moederdag winactie. Houdt jouw moeder mega van bakken, maar dan liever wel een slag gezonder? Doe mee! Of lees je dit als moeder zijnde en tovert je dochter/zoon juist graag gluten- of lactosevrije baksels tevoorschijn en wil je haar/hem hiermee verrassen zodat je samen aan de bak kunt op Moederdag? Doe mee! En dat doe je zo:

 • Reageer op mijn post op Facebook of Instagram en tag hierin je moeder/dochter/zoon en noem daarbij jullie lievelingsbaksel. That’s it!
 • Vergroot je winkans door op beide social posts te reageren.

Aankomend weekend maak ik de winnaars al bekend! Dan kan ik ervoor zorgen dat de gevulde goodiebag vóór Moederdag bij jullie is. Good luck!

Als je verzekerd wilt zijn van een exemplaar van PUUR ZOET kun je ‘m zelf ook alvast shoppen via Bol.com via deze link (klik).

12 antwoorden op “MOEDERDAG WINACTIE: 2x mijn boek + volle goodiebag

 1. Hele leuke goodiebag. Ik ben heel benieuwd naar je boek. IK had graag meegedaan aan de winactie, maar heb helaas geen Facebook of instagram. Erg jammer.

 2. Oh wat een pech want ik en mijn lieve mam. Zijn verzot op bakken, maar hebben geen facebook of instagram… Had graag kans gemaakt op je mooie boek. En de lekkere goodies dus hier mijn voorzichtige “verzoek”. Om ons socialmedia vrije individuen toch een kansje te geven? En zo een geweldige moederdag te laten beleven! Veel vegan recepten lijkt me oh zo fijn. Hoop iig dat je bakboek een succes zal zijn.

 3. Nee toch altijd dat facebook en instagram of iets dergelijks. Die heb ik helaas niet 🙁 He wat ontzettend jammer zeg!! Ik ben wel een heel enthousiaste thuis bakster en probeer steeds meer gezond/vegan te bakken. Wisselend succes tot nu toe, dus zou gigantisch blij zijn met je nieuwe boek en heerlijke goodies. Mag ik toch meedoen met mijn reactie op je blog??

 4. Ik ben een 68jarige mama(vandaag verjaard)Ik zou graag die goodiebag + boek aan onze dochter cadeau geven want ze houdt van koken én bakken.vandaag is het de 3de dag dat ze alleen is gaan wonen en de ‘prijs’ zou haar een duwtje in de rug geven.

  Vriendelijke groet

  M.L. Delmotte

 5. Ik bak altijd ontzettend graag (& vaak) samen met mijn moeder. Of ik doe het alleen voor ons tweetjes als ze werkt. Mijn favoriete taart is de Schwarzwälder kirsch. Die mama voor de grap, omdat het mijn specialiteit is, een Schwarzwälder Kirsten heeft genoemd.

  Heerlijk vind ik het om met bakken bezig te zijn & onderhand te kletsen met mijn lieve moeder. Kostbare momenten die enkel overtroffen worden door het samen (in stilte) genieten van onze bak creaties!!

  We zitten allebei niet op instagram en facebook, maar willen wel heel graag met Puur Zoet van Moederdag iets héél bijzonders maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.