Bestel PUUR ZOET nu via deze link voor €24,99!

Food diary #augustus2017

Zoetrecepten

Daaaag lieve zoetjes! Allereerst, SORRY! Deze food diary komt echt te laat online. Maar ik ben deze maand héél druk met iets héél gaafs wat ik héél graag wil vertellen, maar dat doe ik in oktober. Beloofd.

Augustus begon lekker, met een etentje bij een nieuwe tapas tent in Amsterdam: Escobar. Ik at daar met mijn lieve oud-collega’s. Oprecht lekkere cocktails en beste calamaris die ik ooit op heb!

Food diary augustus

 

Een aantal jaar lukte het me steeds niet om erheen te gaan, maar dit jaar heb ik weer de hele dag bij de Pride gedanst. Wat een heerlijk feest!

Food diary augustus

 

Post-verjaardagslunch met lief vriendinnetje Evelien bij The Avocado Show. Avocado fans eat your heart out, want er staan louter gerechten met dit groene goud op de menukaart en dankzij de prachtige gerechtjes zijn ze al enorm instafamous. Gezien we redelijk brak waren gingen we voor een tafel vol goodies: nacho’s, avocado garden én een avo salade. Yu-hum.

Food diary augustus

 

Tijd voor Vlieland! Elk jaar ga ik hier met mijn ouders, zussen, zwagers, Thomas en nichtjes en neefje een weekend in augustus naartoe. Maximaal genieten, gezelligheid, uitwaaien en lekker eten. Onbeschrijfelijk fijn. Ik maakte natuurlijk ook de Fryske dúmkes hier, die afgelopen sweet friday online kwamen!

 

En een kleine recap van al het lekkers dat we aten op Vlie. Uiteraard cheesecake, pannenkoeken (beiden met cranberry’s, de specialiteit), ijsjes, nog veel meer lekker eten, wijntjes en witbier.

Food diary augustus 2017

 

Na Vlieland twee daagjes thuis, want daarna was het alweer tijd voor LOWLANDS! Dat dit jaar 25 jaar bestond, dus het beloofde extra vet te gaan worden. En man, wat was het weer waanzinnig. Mijn favoriete acts: Tash Sultana, The XX, Flume, Job Jobse en Sean Peal (hihi). Wie was er ook?

Food diary augustus 2017

 

Thomas draaide de sluitende set in Street Art Bar De Bajes in het weekend, dus daar werden weer de nodige dansjes met vrienden gewaagd.

Food diary augustus 2017

 

De dag erna vierden we de verjaardag van Thomas’ vader met de voorstelling van ‘Geen paniek!’ in het DeLaMar Theater, waarna we gingen eten bij Loetje (want mannen) en ik het meest karige “vegetarische hoofdgerecht” ooit geserveerd kreeg. Het moest een zomersalade met aardbeitjes, pecannoten, avocado en zongedroogde tomaatjes voorstellen. Heeft ook z’n plekje in mijn food diary verdiend vind ik! Ik heb dat bakje friet ter compensatie in m’n eentje leeggegeten.

Food diary augustus 2017

 

Oelalaaaaa, ik mocht naar de Godiva Chocolate Mansion! Wat was dat een feestje. Liggen in een bed met chocolade, alle chocolade proeven met bijbehorende wijnen en mijn persoonlijkheid laten bepalen door de Monsieur Chocolat. Ik bleek de leeuw, met karamel van binnen, hoe kan het ook anders. En dat alles omdat de smaken van Godiva nu in de AH’s zijn te vinden.

Food diary augustus 2017

Food diary augustus 2017

Food diary augustus 2017

 

En deze belachelijke goodie bag kregen we mee naar huis. Ik hou van belachelijke goodie bags zoals je begrijpt.

Food diary augustus 2017

 

Daarna aten Lian, Laura en ik nog samen een hapje in het zonnetje in het Vondelpark als fijne afsluiter van augustus.

Food diary augustus 2017

Wat waren jouw hoogtepunten deze maand?

Bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.