Ga naar de inhoud
Things I like #7
Food nieuws 01 juli 2016

Things I like #7

Things I like #7

Wat is er weer fijne foodpost binnen gekomen de afgelopen tijd. Lekkere toetjes, mooie glazen, chocolade, amandelmeel, een goed gevulde markt tas.. Ik heb de lekkerste nieuwe producten voor jullie op een rijtje gezet en daarnaast ook nog wat andere leuke items die ik online heb gespot.

Kijk je mee tussen de nieuwe Things I like?

Glaasjes

Toen ik het recept van mijn frisse citroen gemberlimonade met jullie deelde, waren jullie met name super benieuwd waar de glazen vandaan kwamen. I can’t blame you, want die beauties (mét gouden randje) zijn mijn lievelingsglazen. Ik haalde ze bij een winkeltje bij mij om de hoek: T.I.T.S., op de De Clercqstraat in Amsterdam, maar je kunt ze ook via de 9straatjes online kopen. Whooop.

 

pots en co

De nieuwe toetjes van Pots & Co made my day. Niet vaak vind ik toetjes uit de winkel lekker, maar deze vrolijke vriendjes in aardenwerken potjes smaken fantastisch! In Nederland verkrijgbaar in de smaken Lemon & Lime English Posset, Chocolate & Roasted Hazelnut Ganache of Salted Caramel Chocolate Ganache, gewoon bij AH voor €2,29.

 

sugar mommy

Ik zei net dat die nieuwe toetjes mijn dag maakten, maar dat had eigenlijk ook iets te maken met dit Sugarmommy shirtje dat ik kocht bij Gesponnen Suiker, een heerlijk kledingwinkeltje bij mij om de hoek. Want ik mag mezelf wel jullie sugarmommy noemen toch?

 

ZTRDG

Naar aanleiding van de Culiperslunch kreeg ik een ZTRDG tas met producten thuisgestuurd om uit te proberen en ik ben enthousiast! ZTRDG is een soort online markt, waar je de hele week verse, lokale producten kunt bestellen. Je kunt kiezen voor losse producten, maar ook voor reeds samengestelde recepten waarvoor je de losse ingrediënten thuis kan laten bezorgen. De producten die ik mocht proberen smaakten echt top, o.a. een heerlijk vers zuurdesem brood, boerenkaas, rauwe ham en chocolade pasta.

 

Van mij van jou

Hoe cute zijn deze van jou, van mij mokjes? Hier zou ik bijna koffie voor gaan drinken. En ze hebben nog zoveel andere leuke soorten!

 

Tony

Inmiddels alweer bijna oud nieuws, maar Tony’s Chocolonely heeft een nieuwe smaak: passievrucht yoghurt melk. Lekker fris met een cripsy randje! Wat vind jij ervan?

 

zelfr amandelbakmeel

Nog één handig nieuwtje dan. Koopmans heeft nu ook Zelfrijzend Amandelbakmeel op de markt gebracht. Da’s handig! Ik vind het wel interessant om te vermelden dat het maar 38% amandelmeel bevat. Het is verder aangevuld met rijstebloem, lupinemeel, voedingsvezel en rijsmiddelen, dus het is helemaal glutenvrij, maar het lijkt me door die samenstelling wel heel anders dan echt amandelmeel.

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

6 berichten over “Things I like #7

  1. Wat een leuke spulletjes! Ik vind je glazen prachtig, het shirt is echt heel leuk (ik ben denk ik ook een sugar mommy;-) ) en de nieuwe Tony is inderdaad heerlijk! Jummy!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *