Ga naar de inhoud
Speculaas pecannootjes
Gezonde bakrecepten 10 augustus 2016

Speculaas pecannootjes

Speculaas pecannootjes

Oef, wat is dit een lekkere snack. Voor na het sporten, of gewoon als je een average snaaibui hebt. Ik spotte ze in het nieuwe boek van Rens Kroes en voegde er zelf nog een flinke snuf zout aan toe. Dat geeft ze net wat meer pit.

Ik betrap mezelf er inmiddels wekelijks op dat ik ze weer sta te maken. Zo onweerstaanbaar lekker en easy!

Speculaas pecannootjes

Speculaas pecannootjes

recept
Speculaas pecannootjes

Oef, wat is dit een lekkere snack. Voor na het sporten, of gewoon als je een average snaaibui hebt. Ik spotte…

10 minuten
1

Ingrediënten

Bereiding

Pssssst. Dit recept wordt het lekkerst met eigengemaakte speculaaskruiden.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en beleg een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng alle ingrediënten in een kom. Proef één nootje. Voeg eventueel nog wat extra ahornsiroop/speculaaskruiden/zout toe naar smaak.
  3. speculaasjes how to
  4. Verspreid de ingrediënten over de bakplaat en bak af in 5 – 10 minuten. Let goed op, want de pecannoten verbranden snel! Schep tussendoor nog even om.
  5. De nootjes zullen zacht uit de oven komen, tijdens het afkoelen harden ze uit.

Enjoy zoetjes! <3

Enjoy zoetjes

Heb jij dit "Speculaas pecannootjes" -recept gemaakt? Show het resultaat via Instagram (@zoetrecepten)

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

4 berichten over “Speculaas pecannootjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *