Pompoenpittenrotsjes

Pompoenpittenrotsjes

Gek op pindarotsjes of andere soorten notenrotsjes, maar is het voor jou geen optie vanwege een allergie? I got you covered! Deze pompoenpittenrotsjes zijn ZO lekker! Door het roosteren van de pompoenpitten krijgen ze een diepe smaak, die niet onderdoet voor een geroosterd nootje.

Voeg ook eens wat gedroogde cranberries of rozijntjes toe aan het mengsel, of top ze af met wat zoutvlokken. En natuurlijk niet  vergeten om meer chocolade te smelten als je extra vullingen toevoegt 🙂

Pompoenpittenrotsjes

Pompoenpittenrotsjes

Pompoenpittenrotsjes

Pompoenpittenrotsjes

Geschreven door september 18, 2017
5 minuten
Voor 25 personen

Benodigdheden

  • 100 gram pompoenpitten
  • 75 gram pure (vegan) chocolade
  1. Smelt de pure chocolade au bain-marie en roer de pompoenpitten hier doorheen.
  2. Beleg een bakplaat met bakpapier en maak hier hoopjes op van het chocolade-pompoenpittenmengsel.
  3. Zet de bakplaat in de koelkast om de rotsjes zo snel mogelijk uit te laten harden.

Reacties op Pompoenpittenrotsjes

  1. Waaw wat zat ik hier op te wachten!! met een notenallergie is het soms zoo lastig zulke lekkere tussendoortjes te vinden (en ook nog redelijk verantwoord). ben je nu al dankbaar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op Zoetrecepten. Hier vind je alles om zoet te zondigen & gezondigen, voor een easy óf een epic baking sessie. Met een snufje zout. Enjoy!
X Mariette

Nieuwsbrief