Pompoenpittenrotsjes

Pompoenpittenrotsjes

Gek op pindarotsjes of andere soorten notenrotsjes, maar is het voor jou geen optie vanwege een allergie? I got you covered! Deze pompoenpittenrotsjes zijn ZO lekker!

Door het roosteren van de pompoenpitten krijgen ze een diepe smaak, die niet onderdoet voor een geroosterd nootje. Voeg ook eens wat gedroogde cranberries of rozijntjes toe aan het mengsel, of top ze af met wat zoutvlokken. En natuurlijk niet  vergeten om meer chocolade te smelten als je extra vullingen toevoegt 🙂

Pompoenpittenrotsjes

Pompoenpittenrotsjes

Zoetrecepten

Pompoenpittenrotsjes

Door | 5 minuten | 25 personen

Dit heb je nodig

  • 100 gram pompoenpitten
  • 75 gram pure (vegan) chocolade

En zo doe je het

  1. Smelt de pure chocolade au bain-marie en roer de pompoenpitten hier doorheen.
  2. Beleg een bakplaat met bakpapier en maak hier hoopjes op van het chocolade-pompoenpittenmengsel.
  3. Zet de bakplaat in de koelkast om de rotsjes zo snel mogelijk uit te laten harden.
ENJOY ZOETJES! Heb jij deze "Pompoenpittenrotsjes" gemaakt? Laat even weten wat je ervan vond of show het resultaat via Instagram (tag me @zoetrecepten) of mijn Facebookpagina. Vind ik leuk! Elke week deel ik het mooiste kiekje via Instagram. XOXO Mariette

Bekijk ook

2 antwoorden op “Pompoenpittenrotsjes

  1. Waaw wat zat ik hier op te wachten!! met een notenallergie is het soms zoo lastig zulke lekkere tussendoortjes te vinden (en ook nog redelijk verantwoord). ben je nu al dankbaar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *