Ga naar de inhoud

Mariette van Tuyl - Zoetrecepten

 

Over mij

Hi! Ik ben Mariette.
  • Een verzameling feitjes om mezelf voor te stellen:
  • Woont tegenwoordig in Amersfoort, maar houdt nog steeds van Amsterdam.
  • Moeder van Floris ’21.
  • Fan van brownies en droomt over kokos.
  • Freelance foodfotograaf en content creator.
  • Online content marketeer met een liefde voor SEO.
  • Bakt, schrijft, fotografeert en blogt op Zoetrecepten sinds 2012.
  • Ontwikkelt recepten in opdracht.
  • Houdt van gezond bakken, maar net zoveel van zondig bakken.
  • Eet overwegend vegetarisch, veganistisch en tarwevrij.
  • Gek op buiten de deur eten en nieuwe (horeca) plekjes ontdekken.

PUUR ZOET

  • In 2018 is mijn boek PUUR ZOET uitgekomen. Dit boek staat volledig in het teken van gezonder en verantwoord bakken, maar ik tel geen calorieën.
  • Ik focus me op natuurlijke ingrediënten (zoals vers fruit en volkorenmeel) en het gebruik van zo min mogelijk toegevoegde suiker en vetten.
  • Bijna alle recepten in het boek zijn lactosevrij en glutenvrij, maar 60 recepten zijn ook veganistisch.
  • Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje in het inkijkexemplaar van PUUR ZOET.
PUUR ZOET mariette van tuyl nieuwe editie