Ga naar de inhoud
Weekend inspiratie: Paasbrunch
Zoete inspiratie 09 april 2017

Weekend inspiratie: Paasbrunch

Weekend inspiratie: Paasbrunch

De Paasbrunch. Voor de één een uit de kluiten gewassen ontbijt en/of lunch, voor de ander een rete goed excuus om een goede high tea te organizen. Duidelijk moge zijn: Paasbrunch inspiratie is altijd hard nodig.

Ik stelde een lijstje met fijne ontbijt, lunch én high tea recepten voor jullie samen. Met een aantal gezonde recepten, maar ook met heerlijk ongezonde recepten. Mix & match het precies zoals jij het zelf wilt.

Enne, ben je alleen maar op zoek naar inspiratie voor het Paasontbijt? Check dan dit inspiratie artikel vol fijne ontbijtbroodjes en ideeën.

Stevige scones

Scones. Hetgeen nooit en te nimmer mag ontbreken op een brunch of high tea tafel. Kies voor stevige scones of juist voor luchtige scones en serveer ze natuurlijk met clotted cream en lemon curd. Of mango curdlekker voor de afwisseling.

Gezonde ontbijtkoekJaaaa, waar ontbijt (of lunch, of lekkere trek..) is, is ontbijtkoek! Besmeer deze gezonde ontbijtkoek met wat vanille cashewpasta om ‘m extra feestelijk te maken.

lemon bars

Bij Pasen hoort geel en da’s nou net de kleur van deze lemon bars. Afgrijselijk lekker.

img_2212

Deze gezellige havermout ontbijtmuffins met stukjes appel zijn een fijne gezonde toevoeging tijdens de paasbrunch en je hebt ze zo gemaakt.

Citroenbroodpudding met aardbeienjam

Deze smeuïge citroenbroodpudding met een aardbeientwist is zó lekker en zó snel gemaakt. Die mag gewoon niet ontbreken op jouw Paasbrunch dit jaar. En je kunt ‘m zo gezond en ongezond maken als je maar wilt. Ik gebruikte brioche en melk, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor croissants en slagroom.

No-bake carrot cake

Carrot cake wordt veel geassocieerd met Pasen, but why? Only because the easter bunny eats carrots? Hoe dan ook heb je deze raw carrot cake zó gemaakt en het is een zeer lekker gezond zoetje. Maar als je lekker wilt zondigen ga je natuurlijk voor deze versie.

Lemon blueberry muffins

Deze lemon blueberry muffins geven mij een complete Paasvibe. Zal wel weer met de citroen te maken hebben. Zonder glazuur kunnen ze ook perfect op de ontbijttafel!

Citroen amandelballetjes

Een gezonder citroen zoetje mag niet ontbreken in deze Paasbrunch lijst. Deze skinny citroen amandelballetjes happen lekker weg en zijn een fijne afwisseling op al het brood en croissants.

 

En? Wat komt er op jouw Paasbrunchtafel te staan?

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *