Ga naar de inhoud
WINNEN! 2x Bakbijbel - Rutger bakt van A tot Z
Reviews 18 oktober 2015

WINNEN! 2x Bakbijbel - Rutger bakt van A tot Z

WINNEN! 2x Bakbijbel - Rutger bakt van A tot Z

Jullie weten het: oktober is mijn feestmaand! Want ik vier dat mijn blog Zoetrecepten al twee jaar bestaat. Begin oktober vierde ik dat met een winactie voor het boek Zoet & Shoot. Maar ik heb nog meer leuks voor jullie in petto! Deze week mag ik namelijk twee Bakbijbels weggeven, geschreven door de enige echte Rutger van den Broek: winnaar van het eerste Heel Holland Bakt seizoen.

Na zijn twee andere bakboeken (Rutger Bakt en Rutger Bakt Feestelijk) werd het tijd om terug te gaan naar de basics met deze Bakbijbel. Eigenlijk zou iedereen zo een Bakbijbel in z’n kast moeten hebben, want bakken begint nu eenmaal bij basisrecepten. Als je deze recepten onder de knie hebt, hoef je nooit meer een pakje of een zakje te gebruiken en kun je zelf gemakkelijk experimenteren en uitbouwen naar fancy receptjes. In zijn Bakbijbel laat Rutger je alle basics zien: amandelspijs, bladerdeeg, biscuitbeslag, macarons, cake, soezendeeg, het gebruiken van een spuitzak, boterkoek, eierkoeken, meringue en nog veel meer. Veel van deze recepten worden aan de hand van stap-voor-stap foto’s omschreven.

Stap voor stap

Het boek telt ontzettend veel klassieke recepten, zoals paleisbanket, eclairs, crêpes en amandel tuiles. Rutger gaat echt los op alle gebieden en alles gaat gepaard met goede uitleg en mooie foto’s. Het leuke vind ik dat hij de meeste soorten gebak van het basisrecept uitbouwt in verschillende smaken. Zo vind je een vruchtenslof, een aardbeienslof en een honing bramen slof. Of de aardbeiensoezen, de bananensoezen en de knapperige soezenringen met kersen.

recepten

De kenners van Rutgers boeken zal het opvallen dat Rutger sommige recepten uit zijn vorige boeken ook in dit boek heeft verwerkt. Maar ach, wat wil je met een 500 pagina’s tellend boek? Al zijn goodies zijn gebundeld in deze Bakbijbel zullen we maar zeggen: hier ben je voorlopig nog niet mee uitgebakken!

 

WINNEN

Wil JIJ één van de twee Bakbijbels winnen die ik weg mag geven? Laat dan een leuke reactie achter onder dit artikel en vergroot je winkans door mij te volgen op Instagram of Facebook en een leuke reactie onder die posts achter te laten. Over drie weken trek ik de winnaars!

 

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN!

IMG_9646

 

Titel: Bakbijbel; Rutger bakt van A tot Z
Auteur: Rutger van den Broek
Uitgeverij: Uitgeverij Carrera culinair
Verkoopprijs: 29,99

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

131 berichten over “WINNEN! 2x Bakbijbel – Rutger bakt van A tot Z

  1. Ik wil dolgraag Rutgers bakbijbel winnen, omdat ik helemaal gelukkig word van het uitzoeken van een leuk recept, het maken en uiteindelijk het op te eten samen met mijn gezin. 3 momenten waarop ik geniet van een lekker recept, dus kom maar op met die bakbijbel!

    1. Weer zo’n toffe winactie!
      Stond al met het boek in me handen bij de boekwinkel, op mijn verlanglijstje gezet maar winnen is altijd leuk!
      dus ik doe heel graag mee 🙂
      en het boek staat natuurlijk mooi tussen al mijn andere (bak)boeken!

  2. Ik houd heel erg van bakken. Maar het ontbreekt mij eigenlijk nog aan goede bak boeken. Dus zo’n bakbijbel met alle basics lijkt mij super!! Lekker ontspannen en heerlijke dingen maken, ik zou het boek graag willen winnen!

  3. Hoi!! Wat een leuke winactie! Super gaaf dat je twee Bakbijbels mag weggeven! Lijkt me een super fijn en handig boek! Ik volgde je trouwens al op instagram (@DanadeJong).

  4. Lijkt me een geweldig boek! Mijn dochter heeft het eerste boek van Rutger en daar zijn al verschillende lekkere dingen uit gemaakt. Zou het leuk vinden om haar met dit boek te verrassen.

  5. Ow wat zou ik die graag willen winnen! Voor mijn zwangerschap was ik een hele moeilijke eter waardoor ik koken en bakken ook niet leuk vond!
    Inmiddels lust ik bijna tot alles maar ik mis de fijne kunstjes in de keuken!
    Met deze bakbijbel zal dat vast goed komen! #😇😇😇
    Groetjes Mandy

  6. Wat een gave win actie! Ik ben gek op bakken en koken, voor verjaardagen, feestjes of gewoon mensen blij maken met lekkere taarten, hapjes en veel meer! Ik heb alle heel Holland bakt afleveringen gezien en kijk nu trouw naar het nieuwe seizoen

    Nu duimen maar!

  7. Wat zou ik dit boek graag winnen voor mijn zoon. Hij wil banketbakker worden en geniet er ontzettend van om in de keuken bezig te zijn.

  8. Wauwie!!! Alle nuttige tips van een topper! Lijkt mij een onwijs leuke bijbel. Heb er nu al zin in…bakken bakken bakken 🍰❤🍩❤🍮

  9. Gefeliciteerd dat je blog al 2 jaar bestaat! Dat is wel een mijlpaal waar je blij mee mag zijn. Ik kijk vaak even en er komt op instagram ook altijd veel lekkers langs waardoor ik weer zin krijg om dat ook te maken (niet goed voor m’n lijn 😉 maar ach… ). Ik vind bakken super tof, doe het alleen veel te weinig. Rutger zijn boek zou er wel bij helpen. Ga zo door met je site!!

  10. Ik las dit net op instagram en ik werd helemaal vrolijk van binnen en dat op deze zondag.
    I LOVE Rutger … Van zijn baksels dan.😉
    Ik hou van bakken en vooral het blij maken van mensen ervan.
    Ik moet nog veel leren maar vind het een uitdaging om meer te leren en ik denk dat dit boek mij weer een beetje verder opweg helpt om weer een stukje beter te worden hierin maar vooral het beleven van de plezier die ik heb in het bakken.

  11. Dit is inderdaad een boek die je gewoon moet hebben, volgens mij mislukt er dan niks meer op bakgebied.Die onderste taartjes bijvoorbeeld: zien er prachtig uit, maar de ricotta cake met blauwe bessen wil ik ook graag maken.Ik ga het gewoon hopen, niet geschoten is mis 🙂

  12. Jaaaaaaaaaaaa, deze wil ik heel graag winnen!!! Ik ben dol op bakken en koken. Maar een echte basiskennis heb ik niet. Ik doe maar wat of volg heel braaf het recept. En ik ben natuurlijk een heel Holland bakt fan vanaf het eerste uur 😊

  13. Wat leuk zo’n feestmaand! Ik zou heel graag Rutger Bakbijbel willen winnen. Samen met m’n stiefdochter (van bijna 13) sta ik graag in de keuken. Onze voorkeur gaat uit naar het bakken van allerlei lekkere dingen. Met dit boek kunnen we samen aan de slag, maar kan ze ook zelfstandig steeds meer doen omdat het duidelijk stap voor stap (met foto’s) staat beschreven. Echt een boek om samen (en alleen) jaren plezier van te hebben!

  14. Ohhh ja als ik daar niet vrolijk van word ik hou van bakken en bakboeken kan je nooit genoeg hebben.
    Al is het soms een gepuzzel want ik heb coeliakie dus moet alle recepten omzetten wil ik toch de bakbijbel hebben. Ik hou wel van een uitdaging!!!! En wat wil je nog meer op druilige herfst zondag juist ja de keuken in en lekker bakken met en zonder kids.

  15. Hoi, wat een superleuke winactie! Zou super graag willen winnen. Ik vind het echt super leuk om te bakken en ik houd ervan om nieuwe dingen te proberen! Heb deze site net gevonden en nu al allemaal lekkere recepten gevonden. Zeker dingen om een keer uit te proberen. Zou ook graag uit het boek dingen uitproberen (het liefst het hele boek afwerken ;))

  16. Er gaat niets boven een lekker dagje bakken. Daar wordt je toch helemaal vrolijk van. Zeker als je de blije gezichten ziet van degene voor wie je bakt.

  17. Net je insta account gevonden en je inspireert me nu al om al dat lekkers wat je hebt gebakken te maken alleen kan geen keuze maken ga zo Door

  18. Oh wat zou ik graag de bijbel van Rutger willen winnen!
    Bakken is mijn lust en leven, ik probeer graag van alles uit!
    Geniet er van om anderen te verwennen en te verrassen!
    Met zo’n basis bakbijbel kan je alle kanten op en zelf creatief zijn!
    Mijn zoon heet ook Rutger maar die bakt er niets van ha ha!
    Dan maar een andere Rutger in de keuken!
    Ik kijk altijd uit naar de zoete recepten.

  19. Als echte bakfanaat mag dit boek eigenlijk niet ontbreken in mijn boekenkast…maar dat doet het tot nu toe dus wel…ik hoop heel erg dat daar door het winnen bij deze leuke winactie verandering in komt! Ik weet zeker dat hij veel gebruikt zal worden! 😀

  20. Wat een superleuke winactie !! 😀 Ik zou die bakbijbel echt supergraag willen winnen, heb thuis nog geen receptenboeken (:

  21. Wat een toffe winactie!
    Zou toch heerlijk zijn om dit boek te winnen, zodat ik lekker kan bakken en ondertussen lekker kan ontspannen!
    Want dat is bakken voor mij, heerlijk ontspannen om vervolgens heerlijk te genieten!

  22. Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan! Ik mag dit jaar het nagerecht maken voor het kerstdiner.Dit prachtig boek zou daar zeker bij helpen!!
    Liefs,
    Anouk

  23. Gefeliciteerd!
    Ik zag de winactie op Instagram staan en ik zou dat boek van Rutger graag willen hebben! Ik bak elke week en dit boek staat al een tijdje op mijn verlanglijst. Ik zou graag alle basics willen leren, zodat mijn baksels nog beter worden!

    PS ik heb gisteren je red velvet cake gemaakt. Echt een geweldig recept!

    1. Hi Marte, van harte gefeliciteerd! Jij bent één van de winnaars! Stuur je mij een berichtje met je adresgegevens? Dan komt het boek z.s.m. jouw kant op. Thanks! Zoete groetjes, Mariette

  24. Ik zie dat ik op iemands reactie heb gereageerd, niet echt de bedoeling maar weet niet hoe ik dit kan verwijderen. Dus mijn reactie nogmaals:

    Weer zo’n toffe winactie!
    Stond al met het boek in me handen bij de boekwinkel, op mijn verlanglijstje gezet maar winnen is altijd leuk!
    dus ik doe heel graag mee 🙂
    en het boek staat natuurlijk mooi tussen al mijn andere (bak)boeken!

  25. Wat een leuke win actie! Dit boek zou echt een aanwist voor mij zijn. Ik kan wel wat info over de bak basics gebruiken.
    En nu duimen!! 🙂

  26. Deze prachtige Bakbijbel zou een perfecte aanvulling zijn op alle handgeschreven recepten en tips die ik van mijn oma heb gekregen 🙂 En natuurlijk trakteer ik haar dan ook op een creatie die ik er mee maak!

  27. Wauw wat een leuke actie. Ik zou het boek heel graag winnen om mijn kennis met betrekking tot bakken nog verder uit te breiden!

  28. lk hou van bakken! Ik zou er dan ook graag meer vannleren door middel van Rutgers bakbijbel. Ik wordt zo gelukkig van bakken. Het is voor mij dan ook een heerlijke ontspanning om te doen. Het bakken op zich vind ik geweldig en dan heb je daarna zelfs nog wat super lekkers! Wauw! Genieten! Ik zou daarom graag Rutgers bakbijbel winnen zodat ik mezelf nog verder kan ontwikkelen in het bakken en nog meer leuke recepten ontdek!

  29. Oktober is voor ons ook een feestmaand: mijn man en ik zijn deze maand 10 jaar getrouwd. Elke zondagochtend bak ik iets lekkers, we krijgen vaak visite op zondag en ik heb dan de tijd om recepten uit te proberen. De bakbijbel zou ik erg leuk vinden om te mogen winnen. Ik ga duimen en geliciteer je met je 2 jarig bestaan!

  30. Zo wat leuke win actie zeg. Ik ken je pas sinds kort, maar wauwww ben gewoon verslaafd geraakt aan je recepten. En de boek zou mij geweldig gaan helpen aangezien het de basis is. Dus kom maar op🙇

  31. Een heerlijk boek om door te blijven lezen en iedere keer nieuwe recepten uit te proberen. Van makkelijke tot moeilijk en dan heerlijk genieten met zijn allen van al die hemelse recepten!

  32. Wat ben je toch goed bezig Mari! Echt zo leuk om te zien hoe veel volgers je hebt aan het aantal reacties op dit artikel. Ik zou het natuurlijk ook leuk vinden te winnen, kan ik onze kersverse eerstejaars met het jarendiner een goed toetje voorschotelen!

  33. Ik zou dit boek heel graag willen winnen om samen met mijn kinderen nog meer heerlijke dingen te bakken!
    Groetjes van Marieke

  34. Hoewel ik al best wat jaartjes bak, gaat er nog regelmatig wat mis. De bakbijbel lijkt mij ideaal om er voor te zorgen dat dit niet meer zo vaak gebeurt 😉. En wie wil er nu niet zo’n prachtig boek thuis hebben!

  35. Gefeliciteerd! Wat een leuke actie 🙂 Aangezien veel van mijn baksels mislukken is dit een welkom boek! Hopelijk kan ik dan ook eens lekkere koekjes en taarten voorschotelen 😉

  36. Dit boek zou een goeie start voor mij kunnen zijn als beginner. En al helemaal nu de feestdagen eraan komen. Ik hoop dat ik de gelukkige ben!!!

  37. Super leuk blog en ook nog zo’n leuke winactie! Zou graag het boek winnen, een reden om weer een tijd te maken om allerlei leuke recepten uit te proberen en zo’n bakbijbel klinkt als de perfecte hulp!

  38. Ik wil het boek erg graag winnen want zo hoop ik nog meer ervaring te krijgen in het bakken en hiermee veel mensen blij mee te maken!

  39. Ooh die kunnen we goed gebruiken. Samen met mijn vriendinnetje weer nieuwe dingen leren en dan écht lekkere dingen gaan bakken!! Misschien wel mijn eigen bruidstaart, dan heb ik nog tot eind april om te oefenen!

  40. Hallo Mariette van harte gefeliciteerd met het twee jarig bestaan van je blog. Dat er nog vele heerlijke jaren vol met zoete recepten mogen volgen. Dankjewel voor alle tijd en energie die je er in steekt. Ik wil supergraag Rutgers bakbijel winnen. Toevallig heb ik hem gisteren doorgebladerd en wat een handig naslagwerk supervol met leuke recepten.

  41. Nou, ik denk dat ik nog heel wat kan leren van deze opperbakker! En dat gaat het handigst uit zijn boek. Of kan iemand mij zijn telefoonnummer geven?
    Dat dacht ik al…. Dan wil ik wel zijn boek winnen 🙂

  42. Hoi, ik zou m graag aan mijn collectie toevoegen! Lijkt mij n top boek
    Ik volg je al n hele tijd en maak regelmatig je bakseltjes, meestal met goed gevolg, behalve dan de dadels, van laatst!
    Grtjes judith

    1. Hi Judith, van harte gefeliciteerd! Je bent één van de winnaars van de Bakbijbel. Zou je mij per mail je adres toe willen sturen? (Check het contactformulier) Zoete groetjes, Mariette

  43. Wat leuk, ik wist niet dat hij nog een boek had uitgegeven!!, die wil ik dolgraag wel winnen!
    Ik kan uren bladeren in die bakboeken en natuurlijk ook veel uit bakken. Heerlijk.

  44. Hallo, tot voor 2 wkn geleden nig nooit van een bakbijbel gehoord.
    Wel de echte Bijbel, maar dit is nieuw voor mij.
    Wat ik zo lees , lijkt mij een mooi en leuk boek.
    Graag zou ik aan deze actie mee willen doen.

    Groet Hilda

  45. Dat lijkt mij super tof om te winnen!!
    Ik houd enorm van bakken en ik haal de laatste tijd veel recepten van je site af. Dit boek zou goed van pas komen om weer terug te gaan naar de klassieke gerechten!

  46. Kijk altijd met super veel plezier naar heel Holland bakt & word helemaal blij van het zien van Rutgers nieuwe bakboek. Ik heb eerlijk gezegd zijn eerste twee boeken gemist maar ben wel reuze benieuwd naar deze bakbijbel. Ik maak eigenlijk altijd appeltaart of roombotercake voor speciale gelegenheden. Maar eens iets anders zoals eclairs of bananensoezen lijkt me ook ontzettend leuk om te proberen. Ik kan wel zo’n handig stap voor stap bakboek gebruiken dus fingers crossed!

  47. Wat leuk, feest! Ik volg je blog nog niet zolang, maar ga zo door! En dit basisbakboek zou ik graag gebruiken, vooral om mijn basis te verbreden en om eens wat andere dingen uit te proberen. Nu kies ik vaak voor wat veilige cake en koek recepten, maar met deze duidelijke uitleg zou ik ook eens wat anders durven proberen, want ik vind bakken wel heel erg leuk! Succes met je blog, op naar de volgende twee jaar zou ik zeggen:-)..

  48. Ik ben een beginnende bakker en moet dus nog veel leren. Daarom is zo’n bakbijbel voor mij ideaal om alles gelijk goed te leren.

  49. Wat een gaaf boek geef je weg! In de boekhandel heb ik het boek al even doorgebladerd. Dit boek zal zeker niet misstaan in m’n boekenkast.

  50. Ben gek op bakken! En samen met mijn gezin op het opeten van de resultaten. Dit boek heb ik al mee in mijn handen gestaan in de boekhandel. Prachtig, maar wel prijzig. Daarom zou ik het heel graag winnen. Maak ik niet alleen mijzelf, maar ook alle proevers met mij blij mee.

  51. Als eerste natuurlijk van harte gefeliciteerd met het 2jarig bestaan van je blog.
    Ik kan mezelf denk ik een beginnend bakker noemen dus dit boek moet ik zeker hebben!
    Als ik dan eenmaal de basis onder de knie heb, kan ik de recepten uitbreiden naar eigen smaak. Ik heb er nu al zin in 😉

  52. Dat ik je nu pas ontdek is waardeloos zeg. Wat een leuke blog, ik heb je meteen geliked op Facebook!
    En natuuuuuuuuurlijk wil ik die bakbijbel winnen. Ik bak er best al wat van, maar qua technieken kan ik nog wat leren. Ik vind het heerlijk om steeds iedereen met vers gebak te verrassen. Ah toeoeoe, please?

  53. Ik bak al flink wat jaartjes maar heb eigenlijk nooit de echte basic recepten geleerd. Ik kook wel naar recept maar vooral op gevoel. En vaak gaat dat heel erg goed, soms ietsje minder. Het lijkt me ontzettend fijn om samen met Rutger stap voor stap de overheerlijke klassiekers stuk voor stuk te bakken. Dus ik doe graag mee!

  54. Gaaf! Ik vond Rutger ook heel leuk in Heel Holland Bakt en ik heb zijn boek Rutger bakt, echt een super fijn boek. Ik ben fan van de baksels van Rutger en zou daarom graag willen winnen!

  55. Nou, ik ben niet de enige die dit een gave winactie vind. Wat kan ik nog toevoegen aan al deze enthousiaste reacties? Ben een groot Rutger fan. Rutger heeft het eerste boek zelfs gesigneerd. Dan mag zijn nieuwste boek toch niet ontbreken in mijn boekenkast… Ik ga vast duimen om de heerlijke tartelettes te kunnen maken.

  56. Wat een leuke winactie! Ik hou enorm van bakken en zou dit veel vaker willen doen. Nu ik druk bezig ben met afstuderen, heb ik er niet zoveel tijd voor helaas. Maar over ongeveer 3 weken kan ik dit boek heel erg goed gebruiken om het bakken weer op te pakken. Kan ik de basics uit zijn boek combineren met de lekkere recepten van jouw site (zoals de lemon curd, yumm)!

  57. Hey!! Ik ben de laatste paar weken me echt gaan interesseren voor bakken. Ik ben ook vaak leuke recepten aan het googlen om uit te proberen. Van de week zocht ik weer een site met lekkere taartrecepten en toen kwam ik deze leuke site tegen. Ik heb zelfs al iets gevonden wat ik binnenkort ga uitproberen: chocoladetruffeltaart. mmmhh :p Ik zou het super vinden om dit boek te winnen en nog meer lekkere recepten tegen te komen 🙂
    Groetjes!

  58. Wauw!! Wat is er mooier dan in onze nieuwe keuken deze bakbijbel te gaan gebruiken!! Ik kan niet wachten!!
    Helaas kan ik de foto er niet bij zetten, maar we “geloven” er in!

    Dikke kus.

  59. Allereerst gefeliciteerd met het 2 jarig jubileum van jou leuke, vrolijke en duidelijke site!
    De bakbijbel zou ik heel graag willen winnen, omdat dat precies is wat een beginnende bakster nodig heeft. Uitleg, basics, foto’s, mooie en lekkere ideeën en recepten, kortom een aanwinst en een mooie aanvulling op jou website! Dan komt die verjaardagstaart voor m’n zoontje wel goed:-) !

  60. Heb nu al 3 keer met dit prachtige boek in de handen gestaan bij de boekenwinkel, zou hem dus dolgraag winnen om nu eindelijk eens een goed gelukte taart te maken voor alle feestdagen die volgen.

  61. Super actie, ik wil het boek heel graag hebben want doe in het weekend niets liever dan iets lekkers bakken!! Denk dat mijn omgeving zeker zo blij zal zijn als ik als ik zou mogen winnen 🙂 want dan is er weer allemaal nieuw lekkers te maken en proeven!

  62. Ik zou de Bakbijbel heel graag willen winnen voor een vriendin van mij en mezelf samen! We zijn sinds 2 maanden een Instagram account en Facebookpagina gestart (Bakjuffen), om de mensen om ons heen te inspireren en lekker te maken met wat je allemaal wel niet kan doen met lekkere bak recepten. Met dit boek kunnen we dan helemaal los!!!

  63. Ik heb een hekel aan de herfst en winter,maar ik word blij van bakken en koken. Ik wil de donkere maanden wel lichter maken door lekker veel te gaan bakken uit dit mooie boek!

  64. Dit boek zou echt een aanwinst zijn bak echt heel veel ook met familie samen dus zouden we allemaal mooi gebruik van kunnen maken!!!

  65. Een leuke win actie, een leuk en handig boek. Dus maar een poging wagen om dit boek te winnen Door een reactie achter te laten!

  66. Ah ja dit zou mij zo helpen! Ik loop altijd vast met zoete dingen en toetjes! Een basisrecepten boek klinkt ideaal!

  67. Mijn man en zijn broertje zijn sinds 3 weken ieder weekend een taart aan het bakken. Ze willen niet uit pakjes bakken, maar zelf het deeg etc. maken. Dit boek kunnen ze dus goed gebruiken voor hun nieuwe hobby.

  68. Oooo wat een leuke winactie! Lijkt me te gek om weer allerlei nieuwe dingen uit te proberen, zeker met al die upcoming feestdagen 🙂

  69. Ik volg je op sociale media en check regelmatig je site als ik weer zin heb om te bakken. Je hebt leuke recepten en inspireert me met de prachtige creaties!
    Nu kun je dit prachtige boek winnen (wat ik heel graag zou willen winnen!!) Ik houd ontzettend van bakken maar heb nog niet veel kookboeken en hiermee heb je meteen van alles de basis, geweldig!
    Ps. Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan! Op nog vele jaren!

  70. Heel leuk deze aktie! ik maak bijna ieder weekeind wel iets lekkers, en met deze bakbijbel kan ik mijn kennis lekker uitbreiden!

  71. Super handig een bakbijbel met basis recepten! En de stap voor stap foto’s helpen daar ook goed bij, dan heb je een beetje een idee hoe het eruit moet zien. Vind ik altijd wel prettig :). Ik zou deze graag in mijn bakboeken collectie hebben :).

  72. Gefeliciteerd met je 2 jarige bestaan🎂🎉 en wat een suprematie leuke actie. Zo’n bakbijbel zou super welkom zijn om nieuwe baksels uit te proberen voor het vieren van mijn eigen 32e verjaardag afgelopen dinsdag. Dus nogmaals gefeliciteerd en geniet nog van je feestje🎈🎁. Xx

  73. Oeh ja graag! Ik heb onder een steen gelegen denk ik, want had de actie niet eerder voorbij zien komen.. Desalniettemin hoop ik dit boek aan mijn collectie toe te voegen. De basics, die heb ik nog niet er tussen staan!

  74. Super toffe actie!
    Ik vind het heerlijk om te bakken, maar vooral mijn vrienden zijn er erg blij mee 😉
    Nog niet gek lang bezig hiermee, dus zo’n mooie basisbijbel zou goed van pas komen! Helaas zelf het budget niet om aan te schaffen 🙁
    Een heerlijk cadeau, vooral met de december maand in aantocht!

  75. Dit is een hemelse bijbelboek die graag op mijn nachtkastje zou willen hebben. Zo mooi bij de rest van mij kookboeken passen.

  76. Ik wil ook graag meedoen! Wil alle recepten uit deze boeken uitproberen en de gerechten delen met mijn omgeving. Ik mocht je roxe kitchenaid niet hebben 🙁 dus hoop dat ik deze boeken win!

    liefs

  77. Hoi. Dit bijbeltje zou geweldig zijn voor op ons activiteiten centrum. In onze bakkerij werken wij met onze klanten aan heerlijke lekkernijen. Maar ons assortiment gaat niet verder dan cake, boterkoek en appeltaart. Wat inspiratie om nieuwe recepten uit te gaan proberen is nooit weg!

  78. Ik zou die Bakbijbel heel graag winnen. Het lijkt me een geweldige hulp bij mijn pogingen om lekkere dingen te bakken. Het boek ziet er geweldig uit, een heerlijke inspiratiebron!

  79. Mijn 4 en 8 jarige dochters zouden dit boek graag winnen zodat we samen de heerlijkste dingen kunnen bakken en zo papa lekker kunnen verassen

  80. Wat leuk! Ik doe ook graag op de valreep nog even mee…. of zijn er al 2 winnaars getrokken?

    Je appelplaatkoek staat nu in de oven (het ruikt heerlijk!!). Door ‘heel Holland bakt’ ben ik ook nieuwsgierig geworden naar het bakken van taarten. Ik ben een beginneling, dus je site biedt uitkomst 🙂 maar dit boek ook!! Daarom waag ik graag een kansje!

    Groetjes Ilse

  81. Ten eerste wil ik even zeggen dat je een onwijs leuk blog & website hebt!! Heel leuk al die inspiratie! Zelf hou ik erg van bakken en zou dit boek mij heel goed van pas komen om weer nieuwe dingen uit te gaan proberen!! I love bakken!! En zou dit boek dat ook heel graag willen winnen! 😍😍 En omdat ik bijna jarig ben zou dit ook een onwijs leuk verjaardagscadeautje zijn!

  82. Wat een leuke site!! Ik zou dit boek graag winnen, maar dan niet voor mezelf. Ik geef het aan mijn zus, zij werkt heel hard voor haar studie en ze verdient dit boek heeeeeeeeeel erg!!!!
    Fingers crossed!!! 🙂

  83. Ik wil deze echt super graag winnen! Ik houd er namelijk helemaal niet van om met kant en klare pakjes te kopen. Als er in een recept bij de ingrediënten lijst staat: kant en klare cakemix, dan gaat bij mij automatisch al in de gedachten: dat wordt een eigengemaakte cakemix.
    Bladerdeeg enzo gebruik ik wel kant en klaar, maar als ik dit boek won, dan ga ik he sowieso zelf maken! Geen pakjes meer!
    En het is ook goed om de basistechnieken en recepten te hebben! Zou echt heel blij zijn als ik win!

  84. Wauw, mooie actie. Ik weet wel raad met dit boek en mijn gezin zal weer smullen. Het boek ziet er goed uit en fijn dat de foto’s de stappen goed laat zien.

  85. Dit lijkt me leuk,voor mijn 2 dochters,,een bakbijbel waarinalles mooi,wordt,uitgelegd. Dan kunnen ze lekker zelfstandig aan de slag 😉

  86. Volgende week een weekje vrij genomen om al mijn energie in taarten voor mijn verjaardag te stoppen. Kan zo’n bijbel eigenlijk niet ontbreken. (Al zeg ik het zelf) 😄😉

  87. Wat een handig boek! Mag zeker niet ontbreken, zeker nu de gezellige wintermaanden voor de deur staan! Hoop dat ik niet te laat ben met reageren…

  88. Ik ben al vanaf kleins af aan dol op koken en bakken. Zodra ik mijn moeder iets in de keuken hoorde pakken, stond ik al met een keukenstoel bij het aanrecht. Ik vind het heel leuk om te bakken en nieuwe technieken te leren. Ook ben ik trouwe fan van Heel Holland bakt. Ik zou het echt geweldig vinden om dit geweldige boek te winnen!

  89. Lijkt me een boek waar ik veel kan uithalen er zijn wel altijd vragen waar je zo geen antwoord op kan vinden zo te zien is er een goede uitleg,met foto’s.
    Kortom een boek die ik graag zou willen winnen.

  90. Waarom wil ik deze bakbijbel graag winnen? Om mijn dochter van 8 te leren bakken en het plezier van kunnen bakken wil laten ervaren. Zaterdagochtend is onze standaard bakochtend geworden en zondag is het proeven geblazen!
    Afgelopen zaterdag het witte chocoladewolkje met frambozen gemaakt. Wat was het leuk om samen met leonoor te maken en daarna met gezin en vrienden te smullen van het heerlijke gebak. Bakken verbind!

  91. Deze website is echt de max!!!Toffe en zeker heel lekkere gerechten die je zonder enige moeite kunt klaarmaken.TOPPIE!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *