Ga naar de inhoud
Things I like #4 Sinterklaas cadeautips
Zoete inspiratie 20 november 2015

Things I like #4 Sinterklaas cadeautips

Things I like #4 Sinterklaas cadeautips

Cadeautjes voor Sinterklaas, Kerst of de welbekende dobbelspellen. Ik heb vaak geen idee wat ik moet vragen óf wat ik moet geven als je je eigen creativiteit op vrije loop moet laten. HELP! Ik ben op zoek gegaan naar een aantal superleuke foodie cadeautjes, gadgets of gekkigheidjes. Er zit zowel wat tussen voor jezelf, voor de kids, als voor de man ;).

 

Deze handige ‘Spirelli” staat op mijn eigen lijstje voor Sinterklaas. Hiermee kun je een soort spaghetti maken van groentes zoals wortel of courgette, voor als je eens wat minder koolhydraten wilt eten of gewoon wat leuker groentes wil snacken.

SPirelli

 

Met deze drie kitscherige, maar superleuke wijnstoppers laat je je wijnfles shinen op tafel. Keuze uit een stier, een vogeltje en een hamer

wijnstoppers

 

Ohhhhh I WANT THIS! De nessie soeplepel. Natuurlijk geïnspireerd op het mysterieuze monster van Loch Ness. Dit groene monstertje neemt een duik in je soeppan en blijft netjes rechtop staan dankzij zijn pootjes. Handig én lief!

nessie soeplepel

 

In deze leuke waterflesjes kun je een fruitsmaakje aan je water geven, doordat er een filterbakje in zit waar je bijvoorbeeld aardbei- of sinaasappelstukjes in kunt doen. Mmm!

flesje met smaakje

 

Met deze borden van Mustard wordt eten nog leuker en vrolijker! Superleuk voor de kids, maar stiekem krijg ik zelf ook wel zin om er een feestje van te maken op zo’n retro dierenbordje..

borden

 

Heb jij zo’n keukenprins thuis of in je vriendengroep die wekelijks een taart uit de oven haalt met roze ovenwanten (met bloemetjes bedrukt)? Deze stoere honkbal ovenwanten bieden een oplossing ;).

ovenwant honkbal

 

In de categorie ‘ik weet écht niet wat ik moet kopen’, is dit wel ontzettend grappig: een mini suikerspinmachine, popcornmachine, en candy grabber. Haal je eigen kermis in huis! Ze kosten per stuk alleen wel €28,80.

Kermis attirbuten

 

Klik op een ster om dit recept te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Zin in meer?

Het is mogelijk dat dit artikel affiliate links bevat. Als jij via die link een product bestelt, dan ontvang ik daar een kleine commissie over. Het kost jou niks extra!

2 berichten over “Things I like #4 Sinterklaas cadeautips

  1. Oh, die nessie soeplepel zag ik vorige week toevallig ook ergens in de winkel, maar dan in het blauw. Ik heb toch even op mijn tanden moeten bijten om het niet meteen te kopen :p

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *